Aastaid tagasi oli Disick raskelt kimpus alkohooli liigse tarbimise ja narkootikumidega. Kuigi staar on suutnud juba kaua oma kiusatusest üle olla, siis fännid on mures, et esmaspäeval võõrutusravile registreerinud Disick on taas pudeleid tühjendama hakanud, vahendab Fox News.

Õnneks selgub, et Disicku ravi ei olnud kuidagi alkoholiga seotud. Staari advokaat Marty Singer selgitas, et tegelikult soovis Disick abi hoopis seoses vanemate surmast ülesaamisega. "Eesmärk on lõpuks leppida valuga, mille põhjustas ema ootamatu surm ja kolm kuud hiljem ka isa surm ning mida Scott juba aastaid vaikselt kannatanud on. Just seetõttu otsustas ta registreerida end rehabilitatsiooniasutusse, et vanade traumadega tegeleda. Põhjuseks ei olnud alkohol või kokaiin."

Õnnetuseks hakkas sotsiaalmeedias aga levima rehabilitatsiooniasutuses tehtud pilt, millel oli Disick selgelt äratuntav. Sellega kaasnenud liigne tähelepanu on praeguseks sundinud staari asutusest lahkuma. Advokaat Singer kinnitab, et see oli asutuses lubatud privaatsuse rikkumine ning kindlasti plaanivad nad ka oma õiguste eest seista.