"Et siis nüüd on sedapsi. Võtsin munad pihku ja küsisin @getxel endale naiseks. Üllatus üllatus...ta ütles JAH. Megamegamegamegaaaaõnnelik olen. Et siis nüüd pulmi korraldama," teatas Pedaja sotsiaalmeediasse laetud pildiga.

Pedaja tunnistab, et otsusele aitas tal jõuda isolatsioon, mille tõttu oli paar sunnitud pidevalt koos kodus istuma. "Miks ma otsustasin Getheli endale naiseks küsida? Seda mõtlevad ilmselt paljud. Aga vastus on väga lihtne. Me oleme timminud juba üle 5 aasta. Iga päevaga on meie suhe muutunud tugevamaks ja kindlamaks."

Pedaja tunnistas Kroonikale, et mõte tekkis tal juba pool aastat tagasi. "Tegin ettepaneku nüüd kuna tundus õige aeg. Me oleme koos väga õnnelikud ja naudime iga hetke koos...järjest paremaks läheb."

Küsimuse esitamiseks valis Pedaja eriti mitmetähendusliku koha. "Ja kindlasti tahtsin teha metsas, seal kus me tunneme ennast hästi ja koduselt." Kuigi vastust oskas ta juba aimata, siis kerge pinge on alati paratamatult olemas. "Pinge, ma arvasin,et mul ei ole pinget, kuna teadsin,et jah sõna ma saan nagunii tema käest. Aga miski närveerimine ikka oli, kuid ei midagi hullu. Pigem oli selline meeldiv ärevus hinges."

Kihlumist kiidab Pedaja ka kõigile teistele meestele. "PS: mees...kihlu...see on igati kuldaväärt emotsioon...ja naine on megarahul. Vähemalt 2 päeva saad diivanil tsillida ja ei pea mitte midagi tegema, kuna naine vaatab ainult oma sõrmust."

2018. aastal osales Pedaja koos kallimaga ka TV3 telesaates "Tunnen sind läbi ja lõhki". Seal tunnistas paar, et temperamenti ja vürtsi leidab parajalt mõlema iseloomust.