2014. aastal andis telenägu enda eksnaisele näitlejatar Jekaterina Arkharovale nii kõvasti peksa, et too oli mõnda aega koomas. Arstid diagnoosisid naisel ninaluumurru ja raske ajuvigastuse. Samuti oli Jekaterina keha kaetud sinikatega.

"Ta on jooksnud rahast tühjaks, teda ei kutsuta filmidesse. Meil kõigil on kriis, seetõttu hakkas ta käima erinevates telešoudes," avalikustas Arkharova värskes intervjuus. Ta soovib ümber lükata Basharovi poolt tehtud väited, nagu oleks naisel alkoholiprobleem. Samuti soovib naine tuletada eksmehele meelde, et tal on veel dokumente, mida kohtule esitada.

Arkharova tunnistab, et vägivaldne suhe on tema uues peres keelatud jututeema. Näitlejatar on nüüd õnnelikus suhtes ärimehe Artjom Iljasoviga. "Vaadake seda meest. Kuidas ta suudaks kannatada alkohoolikust naist, keda Basharov on kirjeldanud?" küsis Arkharova intervjueeritavalt.

Ka Iljasov ütleb, et ta ei taha võtta ühendust oma naise eksmehega, sest tema arvates polnud see maskuliine tegu, mida ta Arkhaovale tegi.