Star FMi hommikuprogrammis rääkinud Hanso tõdes, et kuna ta koroona tõttu oma tavalist elu elada ei saanud, siis polnud tal ka mahti oma kodu kuigi palju koristad. "Lähen hommikul kell 9 uksest välja ja õhtul kell 9 tulen sisse. Nii, et mu kodu pole kunagi nii segamini olnud."

Hanso tunnistab, et kuigi kanade, lammaste ja kõigi muude koduloomadega on kodus tegemist rohkem kui küll, siis ometi igatseb ta oma varasemaid tegemisi ja sõpru. "Mandrilt saabuvad sõbrad tõenäoliselt alates 18. maist, sinna on veel natuke aega. Küll, aga saan mina minna mandrile sõprade juurde." Hanso tunnistab, et oleks juba sõidus, kuid meenus tähtpäev, mille tõttu otsustas siiski koju jääda. "Tahtsin juba see nädalavahetus minna, aga siis selgus, et on emadepäev."

Karantiin on avaldanud mõju ka Hanso kahele lapsele, kes ema sõnul igatsevad juba teiste lastega mängimist. "Neil ei ole lihtne olla kodus." Et mure veidigi leevendada on ema lubanud neil tunduvalt rohkem nutiseadmeid kasutada. "Mängige siis telekamängu või vaadake tahvlit." Olenemata sellest saavad lapsed suurepäraselt toimuvast aru. "Vähemasti meetri nad hoiavad vahet, et mingit kallistamist ei ole. Nad saavad aru. Nad nägid kõrvalt ka kõike seda värki."