1. Ashley Graham

Kuigi kõik teavad, kui muljetavaldav Graham jõusaalis olla võib, mis on suuresti ka põhjus tema kadestamisväärsele enesekindlusele. Sellest olenemata on ta ka aastaid näinud vaeva erinevate dieetidega, mis kuidagi toimida ei tahtnud. Kui Graham ennast nüüd millegi maitsvaga hellitab, siis keeldub ta seejuures igasugustest süümepiinadest.

"Minu söömisharjumustes ei ole midagi ideaalset," on staar tunnistanud. "Ütlen endale alati, et homme on uus päev, seega miks kahetseda. Ma tunnen ennast oma kehas hästi ja näen hea välja, miks üldse dieeti pidada."

2. Anne Hathaway

Anne Hathaway otsustas juba aastaid tagasi, et veganlus on temale kõige õigem tee. Ometi proovis viimaks hiljuti kala, kui kolleeg Matt Damon seda tungivalt soovitas. Lõhe oli nii maitsev, et Hathaway otsustas teatud lihatooted oma lauale tagasi lasta. "Mu aju oli kui uuendatud arvuti," on ta tunnistanud.

3. Camila Mendes

Mendes tunnistas, et meedias levinud eriti peenikesed figuurid ajasid tal lõpuks südame pahaks. Oma töö tegi ka ärevus, mis staar süües alati tundis. Lõpuks otsustas Mendes kõikidest dieetidest täielikult loobuda.

4. Kristen Bell

Esimese rasedusega otsustas Bell oma range veganluse leebema taimetoitluse vastu vahetada. Taimetoitlusele on Bell tänaseni jäänud. Ta tunnistab, et ei näe eriti palju vaeva oma toidu valimisega, sest on juba loomu poolest üsna pirtsakas. "Mulle meeldib teada, kust mu munad ja piim tulevad."

5. Demi Lovato

Demi Lovato on üks neist kuulsustest, kes pole kunagi varjanud oma võitlust toitumishäirete ja sellega kaasnenud vaimsete häiretega. Hiljuti avalikustas ta ka tõsiasja, et ei kavatse kunagi dieeti pidada. "Ma ei keela endale enam maiustusi. Ma ei hakka valetama ja tunnistan, et olen mõned kilod juurde võtnud, kui sain lahti kogu stressist, mis dieediga kaasnes. Ma ei taha oma fännidele sellist eeskuju anda."

6. Priyanka Chopra

Näitlejanna näeb küll võrratu välja, kuid on avalikult tunnistanud, et loobus igasugusest trennist, sest see lihtsalt ei meeldinud talle. "Mulle ei meeldi trennis käia, aga mind on õnnistatud Indiast pärit geenidega, mille tõttu pole trenni vajagi."

7. Jennifer Aniston

Aniston on varem tunnistanud, et karjääri alguses kuulis korduvalt kommentaare oma kehakaalu kohta. Nüüd on ta enesekindlus piisavalt kasvanud, et neist mitte välja teha. "Ma lõpetasid dieeditamise, kui sain aru, et saladus peitub regulaarses toitumises."

8. Salma Hayek

Näib, et aastaid voolavad Hayeki kehalt maha nagu vesi hanerasvalt. Veelgi üllatavam on seal juures tõsiasi, et näitlejanna ei näe selle kõige saavutamisega sugugi vaeva. "Ma ei käi trennis ja ei dieedita. Lihtsalt hoian oma keha nii, et musklid teevad tööd, sellest piisab."

Allikad: Shape ja Redbook