Eelmisel kuul avas noor juutuuber Enni Britta, kes eelmisel aastal avaldas, et on langenud korgijoogi uimastamise ohvriks, oma OnlyFans konto. Tegu on veebisaidiga, kus fännid saavad vaadata eksklusiivset sisu oma ihaldusobjektist, tihti on sisuks alasti pildid.

Pärast seda, kui Enni Britta lehekülje avamisest teada andis, läksid arvamuses tema osas kaheks. Olid inimesed, kes noorele naisele kaasa elasid, ja olid ka need, kes tundsid, et peavad tema otsust maha tegema. Enni Britta vastas kriitikule siis, et see on tema keha ja ta teeb sellega, mida tahab.

21-aastane Enni Britta avaldas hiljuti oma YouTube'i kanalil teise purjus peaga küsimuste ja vastuste vooru, kus ta lisaks muudele teemadele ka sellest kõmu tekitanud perioodist räägib.

"Ära ütle kõike seda, mida mõtled. Ma mõtlen selle all just oma arvamuse avaldamist. No need for that. Vahest on hea, kui sa hoiad oma arvamuse endale," vastas Enni Britta küsimusele, mida ta on sotsiaalmeediat kasutades kõige enam õppinud.

Suur festivalide fänn Enni Britta pole, sest ta on suur "kontrolli- ja puhtusefriik". Neiu rääkis, et talle ei meeldi festivali ajal kehva ilma järel mudaseks saada, ning ta peab pidevalt tegelema talle ligi tikkuvate purjus meestega.

"Neile peab viisakalt ei ütlema. Kui viisakalt ei ütle, siis võid molli saada," sõnas Enni Britta.

OnlyFans lehest rääkides tõi Enni välja momendi, kus üks inimene avaldas, et on neius pettunud, et sellise lehekülje tegi.

"Sorry, aga kes oled sina, et tuled ütlema, et oled pettunud minus? Ole pettunud, mind ei huvita. Sa oled mittekeegi. Miks sa seda mulle ütled? Mulle ei lähe korda, et sa oled pettunud, sest ma ei tea, kes sa oled. Mis see sinu asi on?" oli Enni reaktsioon.

OnlyFans lehe tegemist neiu ei kahetse, aga ta ei arvanud, et sellest tuleb niivõrd suur skandaal. Sama reaktsiooni osaliseks sai ta ka, kui alustas YouTube'i kanaliga, kus võttis lausa aasta, et sõbrad ja tuttavad selle aktsepteeriksid.

"Ma ei saa võita. Just enne seda OnlyFansi skandaali, umbes kuu aega ei olnud minuga mingit skandaali, tundus, et inimesed on minuga ära harjunud. Ei olnud tapmisähvardusi, ei olnud nii palju heiti, ei olnud nii palju inimesi, kes ütleksid s******. Mul oli selline tunne, et ma olen võitnud, lõpuks ma meeldin inimestele, äkki nüüd ma saangi teha, mida ma tahan, teha, mida ma tahan, ma ei pea enam kikivarvul sotsiaalmeedias ringi käima. Ma tegin ühe selle asja, mida ma tahtsin teha, ja läksin algusesse tagasi," rääkis Enni ning lisas, et sellega seoses tulid ka tapmisähvardused tagasi.

Neiu ütles ka, et see on raske, aga on samas ise selle tee valinud. Kõik, mida ta teeb, on teistele avalik, ja kõik võivad selle kohta öelda, mida nad tahavad.