Khloe ja Kim Kardashian jagasid sotsiaalmeedias pilte kingitustest, mille õde Kylie Jenner neile saata oli lasknud, vahendab Mirror.

Nimelt said kaks õde emadepäevaks täpselt ühesugused disaineri Judith Leiber käekotid, mille hind üksikult ulatub veidi üle 5000 euro. Seega läks Jenneril 10 000 eurot emadepäevaks ainuüksi õdele saadetud kinkidele. Seni pole veel teada, kas selline kott saadeti teele ka Kourtney Kardashianile.

Khloe Kardashian tänas õde kingituse eest sotsiaalmeedias, kus jagas üleni kristallidega kaetud kotist ka fännidele pilti.

Kim Kardashiani Instagramist võis näha, et temale saadetud kott oli samuti üleni kristallidega kaetud, kuid hoopis sinist värvi. Lisaks saatis Kimile kingi ka õde Khloe, kellelt nelja lapse ema sai Christian Diori meigikoti ning hunniku väiksed meeneid sinna juurde.

Muidugi ei olnud just kõik fännid uhketest kinkidest lummatud ning leidsid, et õed on tähtpäevast väga valesti aru saanud. "Inimesed on maailmas suremas ja te raiskate raha sellise jama peale," kritiseeris üks. "Emadepäeval on natuke teine eesmärk," leidis teine.