Bryan Adams pidi sel nädalal alustama Royal Albert Hallis kontserditeseeriaga, aga need tühistati, et pidada kinni eriolukorrareeglitest. Aga selle asemel, et lihtsalt edasi liikuda, elas Bryan Adams end sotsiaalmeedia vahendusel välja, kirjutab NME.

"Tänu mingisugusele kuradi nahkhiiri söövale, turul loomi müüvale, viirust tegevale ahnele värdjale on terve maailm nüüd pausil," vahutas Adams Instagrami ja Twitterisse tehtud postituses.

"Minu soovitus neile, peale tänan kuradi väga, on hakake veganiks. Kõikidele inimestele, kellel jäävad meie esinemised nägemata, ma soovin olla seal rohkem kui te arvate. Oma pere ja lastega koos isolatsioonis olla on suurepärane, aga ma igatsen oma teist perekonda, oma bändi, oma meeskonda, oma fänne," lisas ta.

Mitmed fännid ei võtnud Bryan Adamsi kurtmist hästi vastu, kuna ajal, mil eesliini töötajad teevad pikki vahetusi, et inimesi ravida, kurdab rokkar, et ei saa esineda.

Twitteri kasutaja kirjutas: "Pärast seda lollust on mul hea meel, et sinu esinemised tühistati. Loodan, et see säuts ja sellele järgnevad ekraanitõmmised jälitavad sind sinu tulevaste showdeni" .

Pärast sarnast kriitikat kustutas Adams Twitteri postituse ja lülitas Instagramist kommentaarid välja.