Räppar Tekashi 6ix9ine, kelle pärisnimi on Daniel Hernandez, on sarnaselt kehal olevatele tätoveeringutele väga kirju minevikuga. Teda on süüdistatud alaealise seksuaalses ahistamises ning sai karistada heroiini müümise, mõrvakatse ja relvastatud röövi eest. Ja see on vaid väike kokkuvõte muusiku paturegistrist.

24-aastane Tekashi soovib aga oma kuvandit muuta ja tegeleb nüüd ka heategevusega. Kui ta eelmisel nädalal pärast vanglas veedetud aega sotsiaalmeediasse naasis, siis teenis ta uue singli ja fänninänni müümise eest kaks miljonid rollarit. Ainuüksi miljoni kokkuajamiseks kulus vaid paar päeva, kirjutab TMZ.

Muusik ei soovi raha aga täies mahus endale jätta ning otsustas 2% anda puudust kannatavatele peredele. Ta võttis ühendust mittetulundusühinguga No Kid Hungry ja andis teada, et soovib neile annetada 200 000 dollarit.

Aga MTÜ keeldus raha vastu võtmast.

Organisatsioonil on keeldumiseks ka põhjus olemas. Nende esindaja sõnas: "Me oleme härra Hernandezele tänulikud soovi eest annetada No Kid Hungry organisatsioonile, aga me oleme informeerinud tema esindajaid, et me keeldume tema annetusest. Lastele orienteeritud kampaania puhul on meie reeglite vastu aktsepteerida raha annetajatelt, kelle tegevused ei kattu meie missiooni ja väärtustega."

Vaid paarkümmend minutit pärast eitava vastuse saamist võttis Tekashi sotsiaalmeedias organisatsiooni vastu sõna. "No Kid Hungry võtab pigem toidu nende süütute laste suust, ma ei ole enne midagi nii julma näinud," kirjutas ta Twitteris.

Eks toetajaid jagune mõlemale poole. Ühed kiidavad NKH organisatsiooni oma põhimõtetele kindlaks jäämise eest. Teised aga ütlevad, et raha on raha ja süütu osapool ei peaks selle pärast kannatama.