Raadio 2 saates "Hommik" külas käinud Grete Paia rääkis reisimisest, eriti oli tal meeles Odessa külastamine, mis ei vastanud tema ootustele ning seda pigem hea sõnaga ei meenuta.

Saaremaalt pärit lauljanna ei pidanud terve karantiiniperioodi perekonnast eema olema ja sai saare peal käia. Tal õnnestus koju saada, kuna kuulus Rally Estonia eritiimi ning paaril korral transportis proove Tallinna SYNLABi.

"Ma olen üsna lennuka fantaasiaga ja kui mul need proovid esimest korda peas olid, siis mul hakkasid igasugused mõtted peas läbi ketrama. "Huvitav, mis siis juhtuks, kui mulle nüüd kits teele ette hüppaks ja natuke õnnetult läheks mul see asi!" Aga õnneks läks kõik hästi," rääkis Grete.

Proovide vedamisega lauljanna haigust endale külge ei saanud ja pole ka sümptomeid näidanud.

Grete esimene reaktsioon Kuressaare haiglas sõjaväehaiglat nähes oli šokeeriv. Tema tuttavad, kes viiruse said, nad põdesid seda erinevalt läbi, kes kergemalt, kes raskemalt, aga nüüd pn kõik terved.

Itaalia võrkpallimeeskonnast, kes viiruse justkui Eestisse tõi, rääkides tahab Grete Paia jääda apoliitiliseks. Ta ütles, et Saaremaal jagunevad inimesed selles osas kahte leeri ja ka temal on selles osas tugev arvamus.

"Aga öeldakse, et Kirkorovi kontserdil oleks see pauk ära käinud," sõnas lauljanna.

Grete Paia ei ole ka laulmist sinnapaika jätnud ja juba 22. mail on võimalik Telia vahendusel kuulata ja vaadata tema Saaremaa heaks tehtavat kontserti.

Eestis on võimalik praegu korraldada kuni tuhande inimesega välisüritusi. Grete leiab, et kuigi rohkem inimesi oleks tore, siis sobib praegu ka see variant.

"Me kõik tahame, et olukord normaliseeruks. Kui aga 999 on terved nagu purikad ja siis on üks must lammas seltskonnas, kes selle puhangu vallandab ... see on see kõige hullem stsenaarium," leiab ta.