Evelin Ilves ja Siim Rikker

Möödunud aasta märtsikuus teatas Evelin Ilves oma Facebooki lehel, et tema teed lõõtspillimängija Siim Rikkeriga on lahku läinud. "Kas oletegi päriselt lahku läinud? Ei ja jah. Aus noorpoliitik ja värske üksikettevõtja võlgnevad seletuse," kirjutas Evelin krüptiliselt Facebooki. Nüüdseks on Rikker uues õnnelikus suhtes.

Evelin Ilves

Mai ja Kalle Palling

"Me oleme otsustanud Maiga lahku minna. Kõlab kindlasti nagu midagi väga resoluutset ja kurba, aga meie jaoks ei ole see üldse nii" teatas möödunud aasta suvel poliitik Kalle Palling Facebookis, et tema abielu Maiga on läbi. Paaril on 2011. aastal sündinud ühine poeg Paul ning nüüdseks on mõlemad osapoole õnnelikes suhetes.

VABARIIGI PRESIDENDI VASTUVÕTT 24. VEEBRUARIL 2016 ESTONIAS

Mihkel ja Liina Raud

Vaid päev enne Pallinguid andis Mihkel Raud Instagramis teada, et tema kuus aastat kestnud abielu Liina Rauaga on läbi. "Armsad sõbrad! Anname teada, et meie kooselu on lõpule jõudnud. Elus ei lähe kahjuks alati nii, nagu oled lootnud. Lahkusime sõpradena ning meid jäävad ühendama kaks imelist last, kes meie päevad ka edaspidi armastusega täidavad." Sügisel teatasid Rauad, et on taas leidnud teineteist ning nad ei kavatsegi lahutada.

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla

2017. aasta augustikuus andisd muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla teada, et nende pikaajaline suhe sai läbi. “Elu on jõudnud tänaseks sinnamaale, et meie lähisuhe Robiga lõppes mõlemapoolse taipamise tulemusena. Meie läbisaamine on endiselt väga hea ja sõbralik, kasvatame koos meie ühiseid tütreid ning oleme lapsevanemad ja sõbrad. Rohkem ja pikemalt oma eraelu teemal midagi kommenteerida ei näe me vajadust,” ütles Lenna ametlikus teadaandes.

EV 93 vastuvõtt Estonias

Brigita Murutar ja Paul Neitsov

Enne suurt Neitsovi-Ilvese suhtedraamat oli kitarrist suhtes Brigita Murutariga, kellega purunes suhe eelmise aasta esimesel päeval ning kohe anti sellest teada ka sotsiaalmeedia vahendusel. Murutar kirjutas, et ta on otsustanud uut aastat alustada üksikemana.

Brigita Murutar , Paul Neitsov

Marko Atso ja Cerli Sarv

Möödunud aasta mais teatas Sarv Instagramis, et tema ja tuntud trummar Atso suhe on saanud lõpu. Sotsiaalmeediasse postitatud pildi juures tõdes Sarv, et armastus on kõige imelisem tunne siin maailmas, mida võiksid kõik hinged kogeda. "Armastus on vabadus ja meeletult kirglik tunne me südames, mida kogesime koos... Hoiame seda oma hinges suurima tänutundega!"

Eesti Muusikaauhinnad 2019, EMA2019