Vikerraadios külas käinud Luisa Rõivas selgitas, et eriolukord on temale pigem rahulik olnud. Sellest olenemata ei ole tal olnud aega, et sarnaselt teistele isolatsioonis viibijatele näiteks kappe korda teha. "Koristamist tuleb päeva jooksul nii tohutult teha."

Emana kirjeldab Luisa ennast pigem nõudliku ja kohati kurjana. "Ma olen samas ka selline rääkija ema, et kui on mingi probleem, siis me räägime sellest ja arutame läbi erinevaid stsenaariumeid."

Sarnaste joontega isana näeb Luisa ka abikaasat Taavi Rõivast. "Ma olen tähele pannud seda, et kui mina olen nõudlik, siis leevendust otsitakse isalt ja vastupidi."

Peaaegu neli aastat tagasi lõppes Taavi teekond peaministrina. Ometi on sellest mõjutusi kohati märgata veel tänagi. "Mingil määral selline alalhoidlikus on ikkagi jäänud."

Seda, kas ja millal Luisat taas laulmas näeb, ta öelda ei oska. "Mul vahel siin koroona ajal on tekkinud tunne, et tahaks nagu laulda või tahaks kirjutada. Siin kolme lapse kõrvalt kuskile klaveriga eraldada on suhteliselt lootusetu," tõdeb Luisa. "Ma vist olen ka hästi enesekriitiline muusika suhtes. Ma arvan, et ma ei ole ise nii hea laulukirjutaja ja ma tahaks teha muusikat nii, et ma ise oleks väga, väga rahul sellega. Selleks ma arvan, et see uus album sünniks, peab mul olema keegi väga hea laulukirjutaja kõrval."

Kuigi Luisa tunnistab, et võib oma tulevikku näha ka pereemana, siis rohkem lapsi ta kindlasti ei soovi. "Ma ei tunne küll kuidagi, et jube kahju oleks," meenutab Luisa laulmist. "Mul on väga ägedad lapsed ja nad suudavad mu päeva ilusti hoida rakkes. Mul ei ole nendega kindlasti igav ja mul ei ole sellist hetke, et ma jõuaks istuda diivanil ja nutta taga, et ma laval pole."

Kannapöördena hetkeolukorda kommenteerides tunnistab Luisa, et kuigi Jüri Ratas on talle inimesena väga sümpaatne, siis eriti heaks peaministriks lauljanna teda ei pea. Kodus poliitikast aga vaidlusi ja tülisid ei teki. "Üldiselt meie maailmavaade on üsna sarnane. Kindlasti ma olen pisut pehmom," selgitab Luisa. "Ilmselgelt selline Reformierakondlik vaade on mulle meeltmööda rohkem, aga sellist asja, et mulle ei tohiks meeldida mõni poliitik, kes ei ole Reformierakonnast, sellist asja ei ole."