Saatejuht ja produtsent Teet Margna jagas kurba uudist oma Facebookis: "Head sõbrad! Anname teada, et oleme otsustanud oma 18 aastat kestnud kooselu ja abielu lõpetada. Hoiame ja toetame teineteist nii praegusel keerulisel hetkel kui ka tulevikus, liikudes edasi heade sõpradena. Samuti kasvatame ja hoiame ühiselt oma kaht armast tütart, kelle heaolu kaitseks palume anda meie perele meediarahu ja mõistvat suhtumist. Seetõttu on see meie ainuke avalik kommentaar sel teemal."

Foto: Kuvatõmmis Facebook

Teet Margna ja tema pikaajalise elukaaslase Kristi Kalviku abielu registreeriti väiksemas ringis 31. detsembril 2011.

Teet Margna kuulus 2018. aastal ka Kroonika edukate meelelahutajate edetabelisse. Miljonäride klubisse avanes Teedule uks juba 2013. aasta lõpus, kui tema firmade aastatega kogunenud jaotamata kasum ületas miljoni euro piiri. 2018. aasta lõpuks teenis Teet tõenäoliselt juba teisegi!

Teet on öelnud, et tal oleks veidi ebamugav rääkida sellest, kuidas tal on õnnestunud oma majanduslik kindlustatus saavutada. Töörööbiku maine on Teetu aga saatnud juba teleäri algusaegadest saati ja tema ärifilosoofia on kõik need aastad olnud lihtne. "Kõige rohkem on vaja talupojamõistust – ära ela üle oma võimete!" on Teet meedias öelnud. "Pole vaja osta kõigepealt ilusat autot, et siis toidu arvelt kokku hoida. Olen sammhaaval püüdnud vaikselt koguda, et teha reis või soetada eluase. Ma pole oma tulevikku laiaks löönud."

Teet Margnale kuuluvad ettevõtted Gordon Grupp, mis on tootnud selliseid saateid nagu "Kuldvillak", "Nädalalõpp Kanal 2ga", "Suur lotokolmapäev", "Kaks kanget Kagu-Aasias", "Viking Lotto Aastaloos" ja "Viking Lotto Lisaloos".

Teedu teine firma Telecom Projects OÜ tegeleb muidu uute telesaadete ja reklaamklippide ideede väljatöötamise ja teostamise, samuti kliendiürituste korraldamisega.

Teet on Gordon Grupi kaudu veel Gordon Invest OÜ omanik. Selle ettevõttega ostis Margna korteri Tallinna kesklinnas, mida hoiab renditulu teenimise ja turuväärtuse tõusmise eesmärgil.

Teedule kuulub eramu Tallinna lähistel ja korter Tartumaal . Tema Gordon Investile kuulub korter Tallinna kesklinnas ja Gordon Grupile renoveerimisjärgus maja Kadriorus.