Maailmakuulsa räppari endine ihukaitsja Steve Stanulis tunnistab, et just West on staar, kellega talle kohe üldse töötada ei meeldinud. Just kahtlaste nõudmiste tõttu, vahendab Mirror.

West nõudis oma ihukaitsjalt, et mees temast pidevalt 10 sammu tagapool oleks. "Ilmselgelt, kui keegi üritab midagi teha, siis selleks ajaks kui mina kohale jooksen, on kõik juba juhtunud," ei mõista Stanuli räppari nõudmise tagamaad.

Westi sõnul peaks ihukaitsja ilma küsimata alati teadma ka seda, millist nuppu liftis vajutada. 2016. aastal vallandatud Stanulis meenutab, et kui Westi tahtmisi ei täidetud, läks ta täielikult endast välja. "Esimene päev, kui me kohtusime, oli moenädal ja ma läksin üles tema kontorisse. Pidime liftiga tagasi alla minema ja ta küsis, et kas ma ei vajutagi nuppu. Ma ütlesin, et mul pole aimugi, kuhu me minema peame, see on mu esimene päev. Siis ta hakkas karjuma. Ma ütlesin otse, et kuule, meil on kaks võimalust, kuidas see lahendada, sa kas ütled mulle, mis nuppu ma vajutama pean ja siis ma tean, või vajutad ise ja ma vaatan ning saan siis teada. Me võime siin ka terve päev istuda ja kuulata, kui oluline sinu aeg on, aga siis me ei jõua kuhugi."

Stanuli kirjeldab Westi kui tujukat, vingujat.