"Kui ma märkmeid vaatasin, mõtlesin, et need on väga head märkmed. Naljakas on see, et olen selle karakteri kohta palju asju täiesti ära unustanud," tunnistas Pattinson intervjuus. "Isegi kui oleksin filmi näinud, pole ma päris kindel, kas saaksin sellest rääkida. Küsisin isegi enda assistendilt nõu, kuna mul polnud aimugi, millest selles intervjuus rääkida."

Hetkeks ta siiski üritas. "See oli päris hullumeelne," ütles ta. Ta kirjeldas, kuidas 500 meeskonnaliikmest 250 lendasid koos erinevatesse riikidesse. "Absoluutselt igas riigis filmisime väga suurejoonelisi stseene," lisas Pattinson. Veel rääkis ta, kuidas kurnatud meeskond vabadel päevadel Nolani eriefekte vaatama kogunes. Peale seda ta vabandas ja ütles, et rohkem ta rääkida ei saa.

Ajakirjanik pöördus ka režissööri Christopher Nolani poole, et uurida, kas Pattinson ajab udujuttu, kui väidab, et ei tea filmist eriti midagi. "Võin sulle öelda, et ta pisut hämas sulle," ütles Nolan kergelt naerdes, "kuid tegelikult oli ta sinuga ka aus. Ta teeb mingis mõttes mõlemat korraga. Kui sa lõpuks filmi näed, siis sa saad sellest aru. Robi on lugenud ainult väikest osa kogu stsenaariumist, kuid ta saab aru, et seda filmi võib mitmeti mõista ja vaatajal võib tekkida erinevaid ideid, kuidas lugu edasi võib minna. Mõlemad need asjad on tõesed. Pattinson hämab, kuna ta sai stsenaariumist aru. "Teneti" stsenaariumi täielikuks mõistmiseks peab aru saama, et filmil on vaja elada publiku peades ja see peab pakkuma neile ideid erinevatest võimalustest, kuidas lugu edasi võib minna. Pattinson sai sellest väga hästi aru."