Vahur Kersna raamatu "Ei jäta elamata" järgi nimetatud Facebooki lehekülg jagas Vahuri ja Liina aastapäeva uudist.

"Täpselt sel laupäeval 10 aastat tagasi, kui abiellu astumise paberitele oli alla kirjutatud, kõndisid Vahur, Liina ja väike Kelvin Võru linnavalitsuse roosast majast ümber nurga "Katariina" kohvikusse sündmust omakeskis tähistama. Ülejärgmisel hommikul läks Vahur Maarjamõisasse tüvirakkude siirdamisele. Tookord öeldi talle, et tõenäosus sellest protseduurist eluga väljuda on 50:50. Tegelikult prognoos muidugi nii optimistlik ei olnud."

Vaatamata kõigile raskustele on nad ka 10 aastat hiljem samas restoranis tagasi ja tähistavad olulist sündmust.

"Nagu sel päeval igal aastal. Ja nagu igal aastal, oli Katariina Ülle ka seekord meisterdanud valmis erilise tordi (tänavu mustasõstra - tumeda šokolaadi), millest tükke Vahur ja Liina oma sõpradele jagasid."

Peale torditükkide jagamise oma sõpradele ütlesid Vahur ja Liina Kersna: "Oleme tänulikud, et selle tähendusrikka hommiku päikesekulda jagasid meiega head sõbrad Kristina ja Even. Ning täiesti juhuslikult (kuigi me teame – juhust pole olemas, see on vaid viis, mismoodi jumalad inimestega suhtlevad) astus kohvikusse Olga, Võrust pärit meditsiiniõde, kes oli rasketel aegadel toeks nii Vahurile kui – mäletame seda nii raamatust kui telesaatest – Urmas Otile. Aitäh kõigile, kelle heade soovide ja mõtete energiale toetudes lend kestab!"

Vahur ja Liina on väidetavalt koos juba 2002. aastast ja 18 aastase vanusevahega paar abiellus 2010. aasta mais. 10. augustil 2006 sündis neil poeg Kelvin.