Tänavusel Eurovisionil Eestit esindama pidanud 37-aastane Uku Suviste avaldas ETV saates "Lavale loodud. Uku Suviste", et on valmis isaks saama.

"Ma arvasin, et olen seal juba viis aastat tagasi. Aga siis ma avastasin, et tõenäoliselt ei ole veel, olgu, siis ei ole veel," leidis Uku.

Laulja leiab, et pere loomise alus on tahtmine. "Kui sa juba enda sees tead ja mõtled, et ma veel ei soovi seda, ei ole vahet, kes su ellu tuleb. Kui sa tõesti oled kindel, et sa ei soovi seda, siis seda ilmselt ei juhtu. Nüüd on see vahe, et ma laseks sel hea meelega juhtuda!" sõnas Uku Suviste.

Uku endiste pruutide hulka kuuluvad blogija Merilin Taimre, modell Sandra Daškova ja mõned kuu tagasi sahistati ka võimalusest, et tal on Venemaal pruut.

Viimast kommenteeris ta ka märtsikuus saates "Duubel". Saatejuht Taavi Libe uuris Ukult, kas ta on teadlik vene seltskonnameedias kirjutatud juttudest, nagu oleks Eesti lauljal idanaabrite juures pruut. Uku vastas, et ei ole nendest lugudest teadlik ja suutis kavalalt viia teema hoopis Eesti neiudeni, keda laulja suhted kuidagi murelikuks ei peaks tegema.

Kaassaatejuhi rolli täitnud Kristel Aaslaid soovis teada, kas Ukul oli ehk mingi säde või keemia Kremlis lavapartneriks olnud Ani Lorakiga. Laulja tõi näiteks mõned aastad tagasi laval olnud muusikali "Grease", kus Aaslaidiga laval tantsima pidi.

"Kas sul oli keemia minuga? Vähemalt minul oli sinuga keemia. See on ju üks osa, et ikka elad oma rolli sisse ja loomulikult peab olema selle inimesega mingisugune keemia. Eriti kui sa laulad loost, mis räägib eesti keeles aeglaselt... aeglaselt," vastas Uku.