Nädalad tagasi pöördus Michael Buble fännide poole läbi videosilla. Temaga liitus ka abikaasa Luisiana Lopilato. Lühike video ajas staari austajad aga kiiresti endast välja, sest mitmete sõnul oli ta käitumine oma abikaasaga väga veider ja viitas suisa koduvägivallale, vahendab Fox News.

Kui alguses piirdusid süüdistused vaid pettunud fännidega, siis nüüd selgub, et tegelikult oli olukord kordades hullem. Olenemata sellest, et Lopilato ise otse fännidele vastu vaidles, tunnistab ta nüüd, et oli tegelikult juba väga hirmul.

"See ajas mu hirmule ja ma siiani veidi kardan," tunnistas Argentiinast pärit näitlejanna hiljuti antud intervjuus. "Ma kardan ma pere pärast."

Lopilato selgitab, et lisaks õelatele kommentaaridele hakkas tema kontole saabuma ka hulgaliselt hirmutavaid ähvardusi. "Kui Mike Argentiinasse jõudis, siis hakati mulle saatma pilte relvadest, millega teda tappa ähvardati." Piltide hulgas oli nii nugasid, millega Buble sõrmi maha lõigata kui ka pomme.

Olenemata oma hirmust otsustas Lopilato siiski lõpuks fännidele kinnitada, et armastab oma abikaasat ja teab, kellega abiellus.