"See ei olnud kindlasti meeldiv," kirjeldas Siret Kotka lühidalt, mida ta lahutuse päeval 16. jaanuaril tundis. "Kui sa abiellud, siis sa abiellud ikka elupäevade lõpuni. Kui meil sündis poeg, siis ma arvasin, et see on meie eluetapi üks põnevamaid osi, millele järgnevad paljud teised. Aga kahjuks oli lapse sünd kõige ilusam hetk ja pärast seda tuli dramaatiline hetk," lisas ta.

Siret Kotka avaldas, et lahutamise soovist kuuldes oli ta šokis, ning püüdis kohe kõike parandada. Ta tunnistas, et alguses ta eitas olukorda, kuid sai vaikselt selle tõsidusest ja lõplikusest aru.

Peale šokki tuleb viha, kuna inimene saab aru, et on kaotanud. Siret Kotka sõnas, et sellises olukorras ei peaks abikaasa peale röökima minema, sest hiljem on raske suhteid parandada. Küll aga võiks need vihamõtted kuhugi kirja panna või enda viha muudmoodi väljendada.

"Mina pean ütlema, et käisin metsas röökimas küll ja mind see aitas," tunnistas Siret Kotka.

Poliitik kirjeldas lahutust kui kaotusevalu, kui leina, sest sinu kodust on puudu inimene, kes seal enne oli.

Nüüd on ta jõudnud etappi, kus ta on lahkuminekuga leppinud ja naudib poja Morganiga aega, mida saab temaga koos veeta.

Vaata videost, kui kaua Siret Kotka plaanis abieluga lapse pärast jätkata ning kuidas tema läbisaamine Martiniga praegu on. Täispikka "Südamelt ära" lahutuste teemalist osa saad kuulata siit: