Selgub, et Sheeran annetas oma kunagisele koolile, Thomas Mills keskkoolile peaaegu 190 000 eurot, vahendab Mirror. Sheerani soov on, et selle rahaga hangitaks õpilastele võimalikult palju uusi õppevahendeid, eriti kunsti valdkonnas.

Anonüümseks jääda soovinud allika sõnul on Sheerani annetusest piisanud ka uute kaamerate, MacBookide ja fotograafiaks vajaliku pimeda toa loomiseks.

Thomas Mills keskkool on Sheeranile väga eriline koht. Just seal kohtus ta esimest korda ka oma tulevase abikaasa Cherry Seaborniga.

"Õpilastel ja õpetajatel on vedanud, et neil on heategija, kes teab ja hindab kunsti olulisust hariduses, kui vajalik see on ja kuidas sellega võib elusid muuta," selgitab kooli direktor Richard Hanley.

Sheeran on ka Suffolk Music heategevusliku fondi suur toetaja, tänu kellele on võimalik veelgi rohkemate noorte inimeste muusikaõpinguid toetada.

Alles sel kuul nimetati Sheeranit ka Suurbritannia kõige rikkamaks alla 30-aastaseks muusikuks. Lauljal on varandust ligi 224 miljoni euro väärtuses.