Green avalikustas äsja antud intervjuus, et nägi eelmise aasta sügisel eriti veidrat unenägu, mis justkui ennustas peagi toimuvat, vahendab Mirror.

"Ta oli umbes kolm nädalat pildistamisega seoses kodust eemal olnud ja nägin unenägu, mida ilmselt paljud näinud on, kuid tavaliselt ma ei mäleta oma unenägusid. Nägin, et ta tuli koju ja oli väga külm ning olukord meie vahel muutus üha veidramaks," meenutab Green kõhedat ööd.

Muidugi rääkis Green nähtust järgmisel päeval ka Foxile, keda sõnum tõsiselt üllatas. Fox oli siis elukaaslast rahustanud, et kõik on korras ja ta ei peaks sellele pikemalt mõtlema. Kui Fox viimaks koju jõudis oli kõik siiski täpselt nii nagu unenägu ennustas.

"Andsin talle paar nädalat, mõtlesin, et ta on palju tööd teinud ja tuleb teisest riigis, et ilmselt väsinud ja vajab veidi aega, et tagasi igapäevaellu tulla," selgitas Green.

Lõpuks Greeni kannatus siiski katkes ja ta otsustas kaasalt otse küsida, milles probleem on. Fox tuli lagedale aga eriti ootamatu avaldusega. "Ta ütles, et tead, kui olin eemal ja töötasin, siis avastasin, et tunnen ennast nii paremini. Meeldisin endale seal rohkem ja arvan, et äkki see on midagi, mida enda jaoks pikemalt proovima peaks."

Muidugi oli Green endast väljas, kuid kinnitab, et sugugi mitte naise peale pahane. "Ma ei saa tema peale pahane olla. Ta ei palunud ju sellist tunnet. See polnud tema valik, vaid ausalt miski, mida tundis."

Paar otsustas veidi aega maha võtta ning peale paari nädalat oli selge, et lahutus on kindel. "Tean, et ta jääb mind alati armastama ning pere, mille koos ehitasime on väga eriline. Kumbki ei soovinud seda kaotada. Olenemata kõigest jääme alatiseks sõpradeks ning ka laste silmis ühtseks."