Telesaates "Duubel" külas käinud Inger rääkis saatejuhtidele, et "Playing Games" sündis juba varsti peale Eesti Laulu poolfinaali. "See laul räägib armastusest kui mängust. Mul oli mõte, et võiksin kirjutada midagi sellist, mis näitab mõnda muud iseloomujoont minus. Eelmised lood on olnud väga positiivsed, kes ma tegelikult olen ka. Võib-olla natuke sellist vürtsi juurde, et näidata, mis minu sees veel peitub."

Muusikavideos sõidab Inger vanakooli võimsas kabrioletis. Eesti Laulu finaali ajal alles load teinud Inger tõdeb, et kartis nii võimsa masinaga sõita. "Samas see auto oli nii atraktiivne ja ma mõtlesin, et ma ikka tahan sellega sõita, nii väga. Seal autos esimest korda ma tundsin sellist olukorda ka, et mul ei olnud turvavööd ja see oli automaat, siis oligi esimene katse, et kuidas ma hakkama saan."

Laulu pealkiri "Playing Games" võib jätta mulje justkui suhtuks Inger armastusse kui mängu. Ometi kinnitab laulja, et nii ei ole. "Muusikavideos keegi kogu aeg jätab mulle mingeid kaarte igale poole ja mina siis läbi nende otsin ta üles. Enda kohta võin nii palju öelda, et mina otsin siiski seda tõelist armastust. Sealt poolt saan siiski tagasi, et see on siiski mäng ja tunnetega mängimine."