Sellest tagasisidest lähtuvalt lisasime mängu uuenduse, kus küsimuse vaates antakse mängijaile teada, kas tegu on mängujuhi poolt kontrollitava vastusega või kontrollib vastuseid masin. Nendel juhtudel, kui küsimuse vastuseid kontrollib masin, on vastuse sisestamise kasti all kirje „NB! Automaatne vastuse valideerimine.“ Näide on ka lisatud fotol:

Mis on DELFI NUTITURNIIR?

See on lõbus nutimäng sõpruskonnale, kus tuleb tunni aja jooksul vastata mängulaual olevale 24 küsimusele. Kasutada võib kõiki mõeldavaid abivahendeid ja mängu saab mängida kodust lahkumata.

Võidab meeskond, kes leiab lahendused küsimustele esimesena.

Mäng annab hea põhjuse olla ühenduses ja tegutseda ühise eesmärgi nimel ning moodustada selleks koos töötavaid meeskondi. Samuti õpid mängu abil oma kolleege, sõpru või pereliikmeid paremini tundma.
78% seni mänginutest on pidanud mängu väga haaravaks: „Tund möödus ülikiirelt, aga mängu põnevuse mõistmiseks peab seda ise kogema.“

Auhinnad motivatsiooni turgutamiseks on:

Võitjameeskonnale on Taffeli poolt neli kasti UUSI juustusnäkke ja Jazz Pesulate poolt 6 Pesutänava teenuse kinkekaarti.

Ka II koht ei jää auhinnata. II koht saab Delfi poolt 6 Delfi digitaalse Kogupaketi tellimust kolmeks kuuks. Tellimust on võimalik jagada 4 sõbraga ja see sisaldab 11 Ekspress Meedia väljaande sisu.

Vaata lähemalt siin: delfi.ee/nutiturniir

Turniiri edenemisel saab silma peal hoida Delfi Nutiturniir 2 Facebooki lehel SIIN.
Mängu platvormi pakkujaks ja sisu tootjaks on Meeskonnatreeningute Agentuur MAD.