Sarja "Normal People" puhul on tegu BBC ühe populaarseima ja kõige enam seksi sisaldava sarjaga. Need aga, kes ei viitsi 12 osalist sarja vaadata, said lühiajaliselt nautida 22 minuti pikkust koondvideo kõigist seksstseenidest, vahendab Daily Mail.

Pornhubi kasutaja laadis video eelmisel nädalal saidile üles, aga see on sealt pärast eemaldamise soovi maha võetud.

BBC ja Hulu pealt jooksnud sari on saanud palju kiita ausate ning realistlike seksstseenide eest.

Sarja peaprodutsent Ed Guiney ütles: "Me oleme väga pettunud, et väljavõtteid sarjast "Normal People" on sedamoodi kasutatud. See on ühtlasi nii autoriõiguste rikkumine kui solvav nii näitlejate kui sarja loojate suunas."

Pornhubi asepresident Corey Price kinnitas, et nad on sarja loojatele soovi osas vastu tulnud ja eemaldasid video. Ta sõnas: "Pornhub jälgib hoolikalt autoriõiguste seadust ja kohe, kui me saime teada, et meie lehel on selline video üleval, lasime me selle maha võtta."

Filmi- ja teletegijate jaoks on tegu kasvava probleemiga. Nende loojad ja produtsendid peavad pidevalt veebisaitidelt autoriõiguse rikkumiste pärast sisu eemaldamist paluma.

Kui suuremad veebisaidid tulevad palvetele ilma suurema kisata vastu, siis illegaalsed veebisaidid seda ei tee, tekitades sellega teletegijatele miljonite ulatuses kahju.