Nii Lori Loughlini kui tema abikaasat Mossimo Giannullii süüdistati ülikoolile USC poole miljoni dollari suuruse altkäemaksu andmises, et nende lapsed saaksid kooli sisse, kirjutas TMZ.

Mõlemad tunnistasid end süüdi vandenõus sooritada pettus. Lori nõustus kahekuulise vanglakaristuse, 150 000 dollari suuruse trahvi ja 250 tunni ühiskondlikult kasuliku tööga.

Mossimo peab veetma viis kuud vanglas, maksma 250 000 dollari suuruse trahvi ja tegema 250 ühiskondlikult kasulikku tööd.

Lori ja Mossimo lubasid varem kõigi nende vastu esitatud süüdistuste vastu võidelda. Aga kui FBI muudkui lisas nende vastu süüdistusi, siis tekkis võimalus, et kui nad kõigis nendes süüdi mõistetakse, võivad nad 40 aastaks vangi minna.

Sarnase süüdistuse sai ka "Meeleheitel koduperenaistes" kaasa teinud Felicity Huffmann, kes end varem juba ilma suurema kisata süüdi tunnistas ja selle eest 14 päeva pikkuse vanglakaristuse sai.

Koroonaviiruse tõttu võivad nad kõik kohtunikult küsida võimalust karistus ära kanda koduaresti vormis, sest vanglas on suur nakatumisoht. Kas seda tehakse ja mida kohtunik ütleb, seda näitab aeg.