Taavi ja Luisa Rõivase elu on võrreldes Taavi peaministriametiga muutunud palju, seda just ajakirjandusliku tähelepanu osas.

"Elukorraldus on muutunud ja natuke on ka rahulikum. Just meedia jälgimise mõttes," ütles Luisa Rõivas Star FMi hommikuprogrammis.

"See, et Taavi tegi palju tööd, see oli juba enne peaministriks saamist ja peale seda. See ei ole meie elu muutnud," lisas ta.

Luisa avaldas, et iga kord, kui Taavi kuskil televisioonis esineb, siis ta nad räägivad sellest, mida abikaasa tegi hästi ja mida oleks võinud paremini teha. Samamoodi oli ka tema eilse esinemisega "Esimeses stuudios".

"Ma tõesti vaatasin. Ma tõesti vaatasin huviga, kuidas tal läheb. Ja mulle jäi väga-väga hea mulje, nagu räägiks väga enesekindel peaminister. Sellist oleks Eestile vaja," ütles Luisa.

Kuna riigikogu ja komisjonid töötasid eriolukorra ajal distantsilt ehk enamasti kodust, siis on ka Rõivaste perekonnas juhtunud, et Taavi koosoleku ajal marsib laps tuppa ja palub millegagi abi. Luisa kinnitab, et midagi piinlikku pole juhtunud, pigem on need olnud armsad juhtumid.

Taavi Rõivas on kord juba peaministri ametit pidanud, olles selles rollis aastatel 2014-2016.