Balbiino uus jäätis on täiuslik värskendav vahepala, mis on ideaalne hea enesetunde ning ilu jaoks. Siiruviirulise mustriga lille meenutav jäätis on C-vitamiini ja kiudainerohke. Sealjuures aga laktoosivaba ning vähese suhkrusisaldusega: ühes jäätises on kõigest 94 kcal.

Uue toote muudab tõeliseks superjäätiseks Be Beautiful supertoidusegu. Supertoidud ehk väetoidud on taimed, marjad ja seemned, mille vitamiini- ja mineraalainesisaldus on erakordselt suur. Kodumaiste supertoitude tervislikumad näited on mustsõstrad, vaarikad, arooniad, punapeet ja karulauk.

Üks neist – isuäratav mustsõstar – on leidnud sobiva koha Balbiino unikaalses jäätises. Mustsõstar sisaldab rohkelt C-vitamiini ja antioksüdante ning aitab seetõttu kaasa immuunsüsteemi tugevdamisele ja parandab organismi vastupanuvõimet haigustele.

Lisaks organismi tugevdamisele aeglustab mustsõstar vananemist ning aitab kaasa kollageeni moodustumisele, mis on oluline naha normaalse talitluse jaoks. Ühtlasi leidub marjades peale C-vitamiini ka erinevaid A- ja B-vitamiine. Need soodustavad organismi ainevahetust ning on kasulikud nahale ja nägemisele.

Tervislik toitumine on nii elu kui ka ilu alus, mistõttu on Balbiino lisanud oma tooteportfelli uued tooted, mis teevad organismile head. Väetoiduseguga Be Beautiful jäätis on mitmekülgselt tervislik ja loodud just meie ilu heaks!