"Saame üsna selgesõnalise kinnituse, et jah, see 200- miljoni dollariline ulme- / spionaažifilm hõlmab tõepoolest ajalisit manipuleerimist," kirjutab Forbes. Väljaande hinnangul näitab treileri esilinastumine Fortnite`i keskkonnas, et režissöör Christopher Nolan võtab enda poolt kinnitatud "suure ekraani debüüti" huumoriga.

"Kuigi filmist on teada väga vähe, spekuleeritakse, et tegu on filmiga, mis räägib rahvusvahelisest spionaažimaailmast. Uus treiler annab John David Washingtonile vabad käed pööramaks aega, kui kaalul on maailma tulevik," pakub The Verge, mille hinnangul jätab küsimärgid õhku ka see, et treileris ei kajastu esilinastuse kuupäev.

"Suure-eelarveliste, täiskasvanulike ja intelligentsete filmide sõpradel on põhjust rõõmustada," leiab Collider. "Kas see, et me praegu siin ei ole, ei võiks tähendada, et me kunagi pole olnudki?" tsiteerib väljanne üht arusaamatuks jäävat fraasi treileris.

Polygon meenutab filmi salapärale viidates Robert Pattinsoni intervjuud, milles üht peategelast kehastav näitleja kinnitab samuti, et tal puudub ülevaade, millest lugu tegelikult räägib.

"Ilmselt suhtlevad tegelased kellegagi tulevikust, Kolmas Maailmasõda on veel hullem kui Armageddon," pakub oma variandi USA Today, kelle arvates on "Tenet" osaliselt mänguline kummardus Nolani varasemale loomingule.

Denofgeek on aga veendunud, et teise treileri mastaapsus viitab Nolani soovile, et film linastuks kindla peale suurel ekraanil. "Endiselt ebamäärane ja mõistatuslik," kirjeldab väljaanne treilerit.

Vaata ja otsusta ise, milliseid küsimusi uus treiler tekitab ning millistele vastab: https://www.youtube.com/watch?v=WNvif-irYrA