Kellele on antud, sellele lisatakse. Võimsalt Saksa-Euroopa lavadele, telesaadetesse, edetabelitesse läbimurdnud Vanilla Nilja menu järellainetas ka kodumaal edasi. Aasta varem oli Ninja-näitsikuist esimsena aasta seksikaimaks valitud Piret Järvis. Bändi esihäälest frontwoman Lenna Kuurmaa oli juba noil valimistel olnud häälte saagiga Pireti kannul. Nüüd tegi ta mulluse kaotuse efektselt tasa. Seni eeskätt muusikalipublikule teada laulja Mikk Saar aga tuli-nägi-võitis, esmalt värske menusaate „Tantsud tähtedega” avahooaja. Oktoobrist-detsembrini igal pühapäeval kõigis Eesti kodudes ekraanidel, kasvas võitja Mikk lemmikuks, kelle rahvas hääletas hoobilt ka aasta seksikaimaks meheks.

AASTA SIIS OLI... 2006

JAANUAR 2007

Aasta 2006 tulemusi kokku liites, jätkus Ninja-tüdrukute buum. Seksikaima naise tiitel läks Lenna Kuurmaale (tollal 21). Meeste klassis skooris „Tantsud tähtedega” avahooaja võitja, laulja Mikk Saar (tollal 26). Kroonika aastapidu jõudis järjega kasiino-ööklubisse Astoria Palace.

Foto: Kristjan Lepp, Aivar Kullamaa

SEPTEMBER 2006

Kroonika pildiseeria avas Ninja-Lennas ka klassikaliselt naiselikku tähevõlu. Kohe osutuski eksninja ka mõjuvaks filminäitlejatariks.

Fotod: 2 X Kristjan Lepp

ÜMBERKASVAMINE

poprocki rajust printsessist ka esilinastuste klassi noordiivaks. Elu esimene suurpidu filmitegijate killas ootaski Lennat kohe ees. Paar kuud pärast seda fotosessiooni Kroonikale jõudis ekraanidele mängufilm „Kuhu põgenevad hinged” - seksikaima tiitli kandja Lenna Kuurmaaga filmi kandvas Maya rollis.

Foto: Kristjan Lepp

MEES VÕITUDE HOOS. JAANUAR 2007

Ühe kuu jooksul oli Mikk Saar pühitsetud võitjaks nii Tantsusaates kui ka Kroonika aastapeol. Vabaks poissmeheks ei jäänud menukas Mikk mõistagi enam kauaks... Tantsusaates oli Miku treeneriks-partneriks olnud võluv ja armsalt eesti keelt pusserdav Olga Kosmina... Miku pärisellu oli aga saabumas ei vähem kui... sädelev Tanja Mihhailova.

Foto: Aivar Kullamaa, Kristjan Lepp

JUUNI 2008. KOOS

Mees oli võitnud tiitli ja Naine mehe südame - Eesti ilus ja esinduslik paar Mikk Saar ja Tanja Mihhailova.


Fotod: 2 x Kristjan Lepp, stilist: Anu Hammer

KOOS KÄTEL KANTUD LEMMIKUD

Kroonika staarikalendri 2008 pildil, nagu päriseluski, Tanja Mihhailovaga.

Foto: Kristjan Lepp, Aivar Kullamaa; stilist: Anu Hammer

HEA SEKS VIIS ARMUSUHTENI,

Just nii raporteeris Kroonika pealkirjaga juunis 2008. „Meie suhe sai alguse seksist,» tunnistas seksikaim mees naiskroonikule. Lõpuks ometi leidus ka meil Eestis üks tähtpaar, kelle seksuaalseustki sai kirjutada: "Ahvatlevalt temperamentse Tanja lähedus panevat Miku sõnul ta lausa üle keha värisema. Tanja ja Mikk Saar moodustavad kadestamisväärselt harmoonilise paari. Nad on kirglikud, kuulsad ja kaunid. Noorte suhtesse mahub ka paras ports armukadedust, kuid Tõeline armuleek ei põlegi ju ilma armukadeduseta,” rõõmustas Kroonika koos oma lugejatega.

Foto: Kristjan Lepp, stilist: Anu Hammer

CHICAGOGA TOPELT SEOTUD, EESTIMAA SUVES 2008

Tanja ja Mikk olid jäänud teineteisele silma juba neli suve varem, kaasatuna siis laululaval välja toodud muusikali "Chicago". „Kuid siis olime mõlemad veel eelmises suhtes kinni. Ühel hetkel, kui Tanja enam kinni polnud, haistsin võimalust,” meenutas Mikk. Teadmata veel, et ka nende ühine sõpruskondbänd Swingers koguneb, sünnib ja jääb üle aastakümne tegutsema just ööklubist nimega Chicago 1933!

Foto: Kristjan Lepp, stilist: Anu Hammer


SEKSIKATE PEREKONNA PEA, MAIKUUS 2010.

Õnnesärgis sündinud Mikk. Äsja oli ta elukaaslane kallim Tanja Mihhailova kroonitud Kroonika aastapeol seksikaimaks naiseks.„Naabrid Rahumäel kutsuvad meid perekond seksikateks,” muheles rannal Mikk. Tunnistades, et tunneb nüüd omakorda armukadedust, aga mõistlikkuse piires.

Varem oli tiitlivõitja 1997 Merle Palmiste järel ka tema elukaaslane Aleks Lepajõe tiitlini tõusnud – aga aastal 2002, kui nad olid juba lahku läinud. Seega tõusid Saar & Mihhailova Kroonika ajaloos esimeseks ja seni ainsaks võrdvägiseks paariks, kelle perekonnas seksikaima tiitel mõlemal kontol olemas.

Foto: Aivar Kullamaa