AASTA SIIS OLI... 2007


Eesti elu oli edenenud sinnamaale, et seksikaima kroonile oli ometi kord valida meie oma varakas kaunitar. Võitis kroonimiljardäri tütar, kõhutantsijast ärineiu Ines Karu (tollal 22). Nägusa mustkunstniku Jürgen Veberi (hüüdnimega Trikimees, tollal 25) tiitlivõit oli kui eellaine ja ettekuulutus Venemaalt Eestisse kandunud selgeltnägijate äkktõusule. Sedakorda märgistati Kroonika aastapeo tähtpaigana äsja südalinna kerkinud uus, ilusa elu keskus Nordic Hotel Forum.

UJEDAD JA ULJAD KROONIMISPEOL, VEEBRUARIS 2008

Verinoored Ines Karu ja Jürgen Veber – üheistkümnes võidupaar kroonika seksikate valmiste ajaloos. Tagantjärele seda erakordsemad neiu ja noormees. Neil kahel õnnestus korraks veel võita väljastpoolt kasvavat peavoolu. Pärast neid pääseid ja jäid järjest Kroonika suurima võlu ja populaarsuse edetabelit võitma eranditult vaid Eesti poppmuusika põllult kasvanud seksapiilsemad tähed.

Foto: Aivar Kullamaa

NOVEMBER 2007. EKSJALGPALLURI ÄRATINISTAV TRIKIMEHE PILK

Mustkunstisaatega teleekraanil rahvast lummutanud, sai seksikaima tiitlivõidust Trikimehe seni suurim kübaratrikk. Seepeale võis mees juba minna illusioonietendustega suurtuurile, Saku Suurhalli ja Nokia Kontserdimaja saalide täitmiseni välja.

Fotod: 2 x Aivar Kullamaa

VARAKALT GLAMUURSE DEBÜÜT MERINEITSINA KROONIKA AASTAPEOL 2004

Kroonika 12. sünnipäeva märkinud pidu peeti restoranis Merineitsi. Külalisesinejana kinkis peoseltskonnale silmarõõmu täisealiseks sirgunud, imearmas, kõhutantsu harrastav printsess Ines Karu – andeka kasiinokuninga ja börsimiljardäri Armin Karu geenidest esmasündinu.

Foto: Aivar Kullamaa

JACKPOT

Ines Karuga võitis Kroonika külgedele hollywoodliku muinasjutuprintsessi – väärt lastetoaga kombeka ja väljapeetu, aga kui vaja, siis ka rajult glamuurse pildiseeria.

Fotod: 2 x Kristjan Lepp

SUVE 2007 "ÜLEKÕIGE ON KÕIGILE VAJA ÜHT VABA LAST"

Oma oskusi maailma tippspetside juures Egiptuse, Hawaii ja Tahiiti tantsude workshop’idel edasi arendanud Ines Karu... Ja Eda-Ines Etti krooniaasta 2004 järel, tõusiski Kroonika aastas 2007 pildiseeriatega troonile Ines II. Sobides hästi eesti rahvale oma sinivereliseks printsess Diana vasteks.

Fotod: 3 x Aivar Kullamaa


PUHKUS VENEETSIAS. JUUNI 2008
Ines Itaalia päikese all, Kroonika seksikaima naise tiitliga kaasnenud preemiareisil.

Foto: Aivar Kullamaa

”MILLEKS MÕELDA VÄIKSELT!?”

pealkirjastas kaanelugu Inest juulis 2008. „Ines Karu seab eesmärke samasugustes suurusjärkudes nagu ta miljardärist isa Armin Karu ja tegutseb selle nimel, et võita tunnustust kõhutantsija ja ettevõtjana ka rahvusvahelisel areenil.” Puhkuselt Veneetsias lendaski neiu pooleteiseks kuuks Ameerikasse, et esineda restoranides Halfal ehk kõhutantsijate pidudel ning et harjutada kõhutantsu oma ala tippude juures New Yorgis ja San Fransiscos," raporteeris siis Kroonika.

Foto: Aivar Kullamaa

UUSEDUKA EESTI ÕUNAGA EEVA, AUGUSTIS 2012

Fotod: 2 x Ardo Kaljuvee

INES II, PORTREE AUGUSTIST 2012

Aasta eest augustikuus oli Ines Karu-Salo rõõmustanud rahvast ka oma kuningliku, tervelt pool aastat suurejooneilse pulmapeo piltidega. Täpselt Eesti taasiseseisvumise 20. aastapäeval vandusid teineteisele igavest truudust ettevõtja Ines Karu ja tema lapsepõlvesõbrast elukaaslane, IT-äris tegutsev Martin Salo. Pealegi (nagu Rootsi-Victorial) on ka meie kuningatütrel noorem vend Erik ja väikeõde, Kati... Maikuus 2019 jõudiski Kroonika külgede debüütintervjuuks kätte dünastia noorima võsu, 17-aastaseks saanud ja rahvusvahelisse modellikarjääri startinud Kati Karu kord...