Aprillis 34. sünnipäeva tähistanud Amanda oli selle aastatuhande esimesel kümnendil Hollywoodis nn armas naabritüdruk, kes mängis paljudes noortekomöödiates. Viimane hitt oli aga 2010. aastal valminud "Easy A". Rohkem ta üheski filmis ega seriaalis kaasa pole löönud.

Paraku on meediakünnise ületanud hoopis tema liigagi soe suhe narkootikumide ja alkoholiga. Praegu tema pilte vaadates ei tunne fännid teda enam äragi. Veidi ootamatu on seegi, et ta on oma näole tätoveerinud südame.

Üle tüki aja andis ta nüüd fännidele teada, et tal läheb paremini. Instagrami postituses tõi ta välja, et oli kaks kuud ravil, aga nüüd keskendub sellele, et viimaks ülikoolikraad kätte saada ja oma äriga alustada. Mis puutub vaimsesse tervisesse, siis viimastel kuudel tegeles ta sellega, et saada üle sotsiaalsest ärevusest. "Olen taas rajal ja mul läheb hästi." Ta jätkab teraapiat ning on koos oma kihlatu Pauliga.

Varasemalt on Amanda esindaja kinnitanud, et ta pole siiski rase. Millest üldse sellised kuuldused? Esiti andis Amanda sellest ise sotsiaalmeedias teada, ent kustutas siis postituse. Seejärel kajastas kõmumeedia, et Amanda vanemad on pöördunud kohtu poole, et nende tütre vaimset seisundit kontrollitaks ja otsustataks, kas ta on sobilik tulevane lapsevanem. Nad tahtsid lapse hooldusõigust endale.

Miks säärane segadus, pole teada. Amanda esindaja on meediale kinnitanud kõigest seda, et ta pole rase. Sada protsenti pole seega ka välistatud, et rasedus paraku lihtsalt katkes või ta tegi abordi.