Kärt Anton kinnitas Kroonikale, et jutud nende lahkuminekust vastavad tõele. Paar oli koos kolm aastat ning Kärdi sõnul kasvati lahku: "Kasvasime lahku ja otsustasime üksmeelselt, et nii on parem mõlemale."

Alles novembris Kroonikas avaldatud loos olid noored veel sügavalt armunud. Norman (28) ja Kärt (25) kohtusid viis aastat tagasi. Nad sattusid seltskonda, kes valmistas ette esinemist ühe eraürituse tarbeks. "Sealt jäi ta mulle meelde ja tekkis esimene meeldimine," ütles Norman.

Toona aga suhet ei tekkinud. Kärt tudeeris Viljandi Kultuuriakadeemias ja Norman tegutses põhiliselt pealinnas.

"Elasime eri linnades, meil olid erinevad elurütmind, me ei tundnud teineteist eriti ja mõnda aega me teed lihtsalt ei ristunud," ütles Norman.

Veidi hiljem sattusid nad mingite töödega seoses taas kokku. Kui tagasihoidlikkuse barjäär oli ületatud, selgus, et ka Kärdile oli Norman kohe esimesel kohtumisel silma jäänud.

Samas intervjuus ütles Norman: "Kärt on vapustav inimene, uskumatult loominguline ja väga suure töövõimega. Palju loomingulisem kui mina," kiidab Norman. "Ma heas mõttes aeg-ajalt noomin teda, et ta kõigi oma tegevuste kõrvalt ka puhkaks. Vahel võtab mind isegi kuulda."