Kohutav intsident leidis aset eelmisel aastal Nicola McLeani enda kodus. Rünnaku järel nägi kahe lapse ema õudusunenägusid, tal tekkisid ärevushood ning söömishäire tuli tagasi, kirjutas The Sun.

38-aastane Nicola on näinud, kuidas ahistamine ja koduvägivald eriolukorra ajal on tõusnud ning see pani teda oma lugu avaldama.

"Ma arvasin, et ma ei suuda sellest olukorrast põgeneda, aga ma ei kujuta ette, mis tunne on iga päev selle all kannatada, tunda, nagu sa ei suudaks põgeneda. Ma tahan öelda kõikidele, keda ahistatakse - te suudate põgeneda," rääkis ta.

Üle aasta tagasi soovis Nicola oma välimust kirurgiliselt muuta ja maksis 18 000 naela 32FF rindade ja rasvaimu eest. Et operatsioonist taastumine kergem oleks, soovitati tal palgata massöör, kes tema alaselga masseeriks. See tähendab, et Nicola kutsus oma ründaja ise enda majja.

Nicola sõnas: "See on mind sügavalt mõjutanud. Mul on olnud õudusunenäod ja ma usaldan inimesi vähem. Olen oma ärevusest ja söömishäiretest ka varem rääkinud ning see intsident on neid probleeme süvendanud. On olnud hetki, mil ma tundsin, et see on minu süü, või mõelnud "miks mina?""

"Kui ma tundsin, et seda kõike on minu jaoks liiga palju, siis ma näljutasin end, või sõin liiga palju ja oksendasin selle välja. Ja see on raske, kuna ma olen näinud kõvasti vaeva, et söömishäiretest lahti saada," ütles ta.

Kui pärast operatsiooni sai Nicola, kes oli alguses väga nõrk, abi oma abikaasalt Tom Williamsilt, siis mehe tööle naastes pidi tõsielutäht ise hakkama saama.

Massöör saabus nende koju 10. juunil, Nicola ja Tomi 10. pulma-aastapäeval, ning uuris koheselt, kus abikaasa on. Pärast tund aega kestnud massaaži küsis külaline, kas ta võib naise jalgu masseerida. Nicola jaoks oli see imelik, sest sealt ei olnud rasva imetud, aga oli nõus.

Nicola lebas kõhuli ja tundis, kuidas massöör tema reisi masseerib, siis ta jätkas sisereitega ning liikus kõrgemale. Pärast operatsiooni kandis Nicola spetsiaalset riideeset, mis rasvaimu läbi teinud kohta kaitseb. Aga tema intiimkoht ei olnud kaitstud, et ta saaks selle esemega vetsus käia.

Nicola püüdis meenutada, kas toas on mõni raske ese, millega massööri lüüa, aga oli millegi haaramiseks liiga nõrk.

"Ma ei saanud teha muud kui seal lesida. Mul pole õrna aimugi, kui kaua see kestis. Minu peas oli see umbes 15 minutit. Terve see aeg ma kuulsin, kuidas ta sügavalt hingeldab," rääkis Nicola.

Kui massöör lahkus, lukustas naine esiukse, istus voodisse maha ja oli tuim. Hiljem helistas ta abikaasale, kes oli ärireisiks USAsse läinud. Tom oli väga toetav ning tal oli kahju, et ei saanud naist aidata.

Kuigi Nicola ei soovinud enam kunagi sellest jubedast olukorrast rääkida, siis nii paraku ei läinud. Massöör hakkas talle sotsiaalmeedias kirjutama, oli üliviisakas ning palus, et Nicola teda teistele klientidele soovitaks.

Tõsielutäht olla hiljem lugenud, et Harvey Weinstein olla oma jälgede peitmiseks sama taktikat kasutanud. Oli sõna-sõna vastu olukord ja kes usub, et niivõrd viisaka käitumisega mees naist seksuaalselt ründab ja siis veel palub end teistele soovitada.

Nicola hoidis rünnaku enda teada. Sellest teadsid enne avalikustamist vaid kuus inimest. Üks nendest oli tema õde, kes soovitas Nicolal politseisse minna, aga kaks tema sõpra panid ta ümber mõtlema.

Sõbrannad tulid talle külla ja kui Nicola neile rääkis, mis juhtus, siis küsis üks nendest: kas sa nautisid seda? Siis hakkaski telepersoon mõtlema, et seda ju inimesed arvavad. Või et ta ise küsis seda, kuna tal on suured kunstrinnad.

"Kui vaadata seksuaalselt motiveeritud rünnakute statistikat, siis ründajad satuvad harva kohtusse," tõdes ta.

Tõsielutäht on praeguseks elukohta vahetanud, sest paljud asjad tema ümber meenutasid talle seda kohutavad päeva. Lisaks loodab ta oma loo avaldamisega motiveerida teisi naisi, kes on temaga samas olukorras, kas politseisse pöörduda või mujalt abi otsida.