AASTA OLI SIIS... 2008

Tolle aasta lõpus seksikate saaki mõõtes ilmnes, et mängijate pink sel võistlusalal polegi meil otsatu pikk. Seni nägi reglement ette, et kes korra juba võidupärja pähe saanud, teist korda seda enam ei saa. Peatoimetaja Margus Müil tegi rahva tahtel erandi ja eraldas seksikaima naise tiitli teist korda Lennale (tollal 23), kes oli tõestanud, et on Eestis kestvam ja jätkusuutlikum, kui oli eesti plikadebändi Vanilla Ninja tähesööst Saksa-Euroopasse. Kristjan Kasearu (tollal 22) tuli-nägi-võitis NUKUteatri muusikali Romeona publiku poolehoiu, millest jagus seksikaima tiitli võidukski.

VEEBRUAR 2009

Lenna & Kristjan krooniti seksikaimaks Kroonika 13. sünnipäevapeol, mille toimumise au langes osaks Tallinki spaahotellile. Külluslikult varustatud luksusnumbris rokkis võidupaar valijaile Kroonikasse tiitleid väärt raju fotoseeria.



Fotod: 2 x Aivar Kullamaa

ROMEO-PILT KROONIKA STAARIKALENDRISSE 2007.

Kuurortlinnast Pärnust sirgunud talent Kristjan Kasearu oli seni tuntust kogunud rock’n’roll bändi Paradise Crew pilkupüüdva frontmanina. Suvelõpust 2008 skooris ta aga tippu nimiosalisena NUKUteatri menumuusikalis „Romeo ja Julia”. Samanimelise võistluspalaga, ikka duetis Hele Kõrega oli Kristjan võitnud Eurolaulult 2007 teise koha, jäädes õige napilt kogu Eurovisoni publiku ette pääsuta.

Fotod: Aivar Kullamaa, Kristjan Lepp; stilist: Anu Hammer

MÄRTS 2014

Kristjan Kasearu. Keha kui kunstiteos pole üksnes Beckhami privileeg.

Foto: Kristjan Lepp

VEEBRUAR 2012. MUUSIKU PORTREED MUUSAGA

Ikka ja jälle, kui toimetuse naispere tundis tungi ja sundi – Kroonika külgedel nagu maailma klantsajakirjades mehekeha laenguga piltidega lugejasilma rõõmustada – liikus toimetuse sõrm valima Kristjani figuuri – ühte, mis kindel. Fotod: x Kristjan Lepp

Fotod: 2 xKristjan Lepp

DETSEMBER 2015,

Kroonika piltidel oma valijate silma all mehistuv Kristjan Kasearu.

Foto: 2 x Kristjan Lepp

TÖÖ JA TALENT. DETSEMBER 2016

Kristjani eeskuju kinnitab, et mehelik mees kui meistriteos ei sünni ilma pingutuseta. Nii nagu kunagi oli eestlastel Palusalu, on nüüd Kroonikal – oma Kasearu!

Foto: Aivar Kullamaa

LENNA PÄRISELULINE SEKSIKAS SÕIT. APRILL 2009

Popi tähtpaari Lenna ja Robi joyride. Kuue aasta eest päris elus paariks kohtudes oli Lenna alles kollanokk-ninja, aga Robert Vaigla juba Recycle Bini kitarristina noortebändide konkursi võitja.

Foto: 2 x Kristjan Lepp

LENNA JÄÄB.

Märtsis 2013 Kroonika kaaneloo piltide ilmudes olid juba õige mitu aastat kinnitanud Lenna tipus püsimist. Pärast Vanilla-Ninjat oma bändis, omi laule luues, koos sellsite meistritega nagu Vaiko Eplik ja Mihkel Raud. „Mina jään” oli Eesti Laulul 2012 väga lähedal võidule ja Eurovisionile pääsule (jäi seal hõbemedali kohale nagu Kristjan Kasearugi!). Rääkimata sellest, et esmalt Kroonikalt tiitli võitnud, asus Lenna noppima järjest kõikvõimalikke „aasta parima” muusikaauhindu...

Foto: Kristjan Lepp

VALMIS KÜÜSI MULDA AJAMA

Peidus kodune pool – lõi välja lõpuks nii tugeva naisetungina, et peagi sa eksninja Lennast perenaine kaugel külas oma talus.

Foto: Kristjan Lepp

FILMITÄHELIKUS ELEGANTSIS TÜHIRUUMIS. DETSEMBER 2017

Tosina aasta eest olid Kroonika pildiseeriad avanud Ninja-Lennas ka klassikaliselt naiselikku tähevõlu. Nüüd oligi eksninja kanda kinnitanud ka mõjuva filminäitlejatarina nii meil kui teisel pool lahte Soomes, muusana meistrile Aku Louhimiehe filmis „Vuosaari”.

Foto: Kristjan Lepp

NOSTALGILINE KAADER. VANILLA NINJA SÜGISES 2006, LÕPU KOITMA HAKATES

Paari aastaga võimsalt Saksa-Euroopa maad vallutanud eesti näitsikute bändi hoog oli tardumas. Nelikust oli rivvi jäänud kolm - Kartin Siska, Piret Järvis, Lenna Kuurmaa, ja neistki igaüks oma suunda edasi vaatamas...

Kroonika staarikalendri foto: Kristjan Lepp, Aivar Kullamaa; stilist Anu Hammer

VEEL ROOSARÕÕSAD NINJAD. VEEBRUAR 2003

Lõpetamaks seekordset piltide tulpa ei minoorselt, vaid ikka ikka rõõmsa nostalgialaksuga – saagu lisatud paar fotot Vanilla Ninja algusest. Vasakult Piret Järvis, Katrin Siska, Maarja Kivi ja Lenna Kuurmaa.

Foto: Kristjan Lepp

IGA KAADRIGA RAJUMAKS: PIRET, KATRIN, LENNA JA MAARJA.

JUUNI 2005. AMATSOONID OLID SIRGUNUD

iga kuu ja iga kaadriga ka otse Kroonika lugejate pilgu all. Sel Kroonika plakatipildil vasakult Katrin siska, Lenna Kuurmaa, Piret Järvis ja modell Triinu Kivilaan, kes täitis efektselt nelikus tühjaks jäänud koha, kui Maarja Kivi oli spurtinud soolot tegema Marya Roxxina.

Foto: Aivar Kullamaa

LAST BUT NOT LEAST

Kroonikale on Vanilla Ninja koguni kaks seksikama naise tiitlivõitjat kinkinud. Tol kahekesi võidurõõmsal pildil aastas 2003, ei teadnud kumbki veel, et esmalt nopib 2006 seksikaima naise tiitlivõidu Piret Järvis. Aasta hiljem võtab Lenna revanši ja viigistab skoori. Vähe sellest, aastaga 2008 võitis Lenna veel teist kordagi, kirjutades end Kroonika seksikate valimisajalukku - kui ainus kahekordne seksikaim naine!