"Vahel ikka kardan. Aga kogu "Young Boy" avaldamise ja sellega tegelemise ja muretsemisega oli nii palju tegemist, et kõrgus oli ausalt öeldes viimane asi, millele ma mõtlesin," sõnas Kõpper Star FM hommikuprogrammis.

Teletorni vaateplatvormi kõrgus on 170 meetrit ning igasugune õnnetus võib olla fataalne. NOËP aga kinnitas, et kõik oli kontrolli all. Teda toetas terve professionaalne tiim, kes vastutas selle eest, et kõik oleks turvaline.

NOEP astub muusikavideos üles koos väikese roboti Bobiga ning muusiku sõnul on tagasiside temale olnud positiivne.

"Minu lemmik tagasiside on see, kui keegi on öelnud, et neil võtab silma alt märjaks küll. Mitte et ma tahaks, et inimesed nutaks, aga väike sentimentaalsuse noot on seal tahtlik. See näitab, et lugu, mida ma tahtsin jutustada, jõudis õigesse kohta," selgitas Kõpper.

Muusikavideos näeb maailmalõpujärgset Tallinnat, kus pealinnast on järel vaid varemed.

Loodussõbralik Andres Kõpper sõnas, et kuigi koroonaepideemia on tal takistanud säästlikult elada, siis on ta teatud piirangutest siiski kinni pidanud. Poodi minnes võtab ta ikka oma koti kaasa. Kui kotti pole, siis pistab kauba taskutesse.

"Looduse aspekt on tegelikult õige teema. Seda tuuakse päris palju välja. Praegu koroonaasjade valguses toimub nii palju sigadusi nii kodumaal kui mujal just looduse arvelt. Pluss, inimeste tarbimine on maskide ja kummikinnaste näol kasvanud. Ise olen ka looduses käies märganud, et mingisugune mask kuskil vedeleb," ütles ta.

NOËP lisas: "Teine asi on see, et ma varem püüdsin prahi üles korjata, aga koroona ajal ma seda pulli ei teinud."

Kõpper leiab, et pärast eriolukorda võivad reisihimulised inimesed veel rohkem reisima hakata kui varem, aga leiab toidukulleritest rääkides, et inimesed jäävad seda kasutama, kui see kogemus neile meeldib. Muusik sõnas, et kuigi talle ei ole poes käimine kunagi meeldinud, siis eelistab ta tulevikus seda varianti kulleritele.

Andres jagas lapsepõlvest ka huvitavat seika. Kui ta oli 10-12, siis nad tegid sõpradega teineteisele väljakutse, kus püüti hiilida teineteise majja nii, et sõber ega tema pere seda ei märka. Ühel hetkel, kui lihtsalt sellega hakkama saamisest jäi väheks, siis käidi ka tualetis.

"Iroonilisel kombel, kui kõik, mis sealt alla pidi minema, ei läinud, siis panime jooksu," meenutas NOËP.