Sotsiaalmeedias on hakanud uuesti tuure koguma video, milles Mariah Carey avalikustab oma lapseootuse Ellen DeGeneresi telesaates, vahendab Mirror. Mitmete fännide sõnul ületab saatejuht igasugused piirid ja lihtsalt sunnib lauljannat rääkima. "Ta käskis tal rasedus avalikustada," ei suuda üks oma silmi uskuda. "See polnud Elleni otsustada," on ka teine pahane.

2008. aastal olid hakanud levima jutud Carey lapseootusest. Küll aga läks ta DeGeneresile külla, kes kasutas ideaalset võimalust tõe teada saamiseks. Lauljanna ei andnud saatejuhile ühtegi vihjet, seega DeGeneres ulatas talle klaasi šampusega. "Inimesed ütlevad, et sa oled rase. Tõstame klaasi selle terviseks, et sa pole rase, kui sa ka tegelikult ei ole," teatas saatejuht.

Carey vastas otse, et ta ei soovi sellest rääkida ning saatejuhi käitumine on väga kiuslik. Ometi pani staar klaasi huultele, kuid mõtles siiski ümber, sest väidetavalt on lihtsalt liiga vara, et jooma hakata. DeGeneres kasutas võimalust ja teatas publikule, et Carey on päriselt lapseootel.

Vaid loetud nädalad selgus siiski, et rasedus katkes ja Carey ei kommenteerinud seda enne kui 2010. aastal taas lapseootele jäi.