Laulja Merilin Mälk võttis viimased kolm aastat Kuressaare Gümnaasiumis kokku armsa meenutusega, lisades sinna juurde tutipeol tehtud pildi. Nagu ta ka ise välja toob, näeb ta selle pildi peale välja mitu aastat noorem kui tema 19-aastat viitavad.

"Hästi paljud ikka ehmatavad selle peale, kui tatikas ma veel olen. Jaah ma lõpetan alles keskkooli, kui sa ka arvasid, et ma vanem koll olen siis ära ikka muretse, võtan seda kui komplimenti ," sõnas Merilin ning lisas enesekindlalt, et teeb riigieksamid ikka ära.

"Minu klassijuhataja võttis täna minu gümnaasiumi kogemuse hästi kokku: "Oeh, Merilin, oled selle 3 aastaga lõpetanud 3X3 aastat". Mmhm, ma olin kõige eeskujulikum ja käisin alati koolis, aga gümnaasiumi aeg tõi mulle nii palju väljakutseid ja lausa topelt elu! Nii ma kõige suurem koolipinginühkija enam ei olnud, kuid ma sain asjad tehtud," teatas lauljanna rõõmsalt ja lisas, et teda aitas ka korralik "skeemitamine".

"Mul on tohutult hea meel, et just sellised valikud praegu oma elus kokku korjasin. Teadsin algusest peale, et Kuressaare Gümnaasium on ainuke kool, mis mulle sobib, kui veel mussi tahan teha. Elu on seiklus eks. Ägedaid katsumusi olen vist kogu aeg alateadvuses soovinud

"Olles veevalaja, tean, kui oluline on minu jaoks iseseisvus. Oi ma võin mossitada, kui mul ei lasta vahel ise tegutseda. Minu parimad tulemused tulevad ainult siis, kui mul omapead õppida ja avastada lastakse. Ja damn, ma isegi ei nuta, et iseseisev elu nüüd ees. Praktikat saadud küll," sõnas ta ja tänas kõikide kogemuste eest oma vanu sõpru ja peikasid.

"Olete osa minu elust ja mänguväljakule mängima lähen ikka ja jälle, nagu näha, et elulõpuni ennast noorena tunda," sõnas Merilin lõpetuseks.