Billie Eilish avaldas esimesed lood, kui ta oli 13-aastane. Tagasiside neile oli kohe positiivne ja fännid tahtsid veel. Aastate jooksul andis ta välja ühe hiti teise järel, terve see aeg säilitades oma sünge ja piinatud stiilis muusikas ning ebatraditsioonilise naise vormid.

Juba teismelisena hakkasid paljud Billie kehale tähelepanu pöörama. Mida populaarsemaks ta sai, mida rohkem auhindu ta võitis, seda rohkem ta fänne sai. Ja nende fännide hulgas oli ka mehi, kes sarnaselt teistele naislauljatele soovisid ka noore Billie kurve näha, kirjutab TooFab.

Billie Eilish seda neile aga ei andnud. Selle asemel, et end eksponeerida ja kanda kitsaid riideid, läks ta vastupidist teed. Kõikjal, kus teda avalikkuses näha sai, olid tal alati mitu numbrid suuremad kottis riided seljas, seda selleks, et varjata, mida talle looduse poolt anti.

Küll aga muutus populaarseks ühest videost tehtud kuvatõmmis veel alaealisest Billie'st, kes kandis nabapluusi. Pilt muutus väga populaarseks ning paljud fännid said justkui selle, mida nad olid aastaid oodanud.

Nagu ka teistelt naisartistidelt oodati ka Billie'lt rohkem provokatiivset riietust. Fännid, enamasti mehed, tahtsid näha, missugune Billie siis ka päriselt välja näeb.

Laulja ei ole ka ise teab mis oma kehaga rahul, sest vähesed teismelised tüdrukud on. Olla lisaks kõigele sellele veel ka maailmakuulus artist, kus miljonid ja miljonid mehed ootavad seksikamaid pilte, sai Billie'l viimaks küllalt.

18-aastane laulja tegi nüüd ligi neljaminutilise video, kus ta näitab end ise teadlikult rohkem kui ta seda teinud on, aga teeb seda endale omase sõnumiga.

"Kas sa tunned mind? Tõeliselt tunned mind? Sul on arvamused minu arvamuste osas. Minu muusika kohta, riiete kohta. Minu keha kohta. Mõned inimesed vihkavad, mida ma kannan. Teised kiidavad seda. Mõned kasutavad seda, et teisi häbistada. Mõned selleks, et mind häbistada," rääkis Billie videos.

"Ma tunnen sind end vaatamas. Alati. Mitte miski, mida ma teen, ei jää märkamata. Ma tunnen sind vaatamas, sinu pettumust, sinu kergendust. Kui ma selle järgi elaksin, siis ma ei saaks end liigutada."

"Kas sa tahad, et ma oleksin väiksem? Nõrgem? Pehmem? Pikem? Kas sa tahaksid, et ma oleksin tasa? Kas minu õlad provotseerivad sind? Minu rind? Minu kõht? Minu puusad? Kas keha, millesse ma sündisin, polegi see, mida sina tahad?"

"Kui ma kannan seda, mis on mugavam, siis ma ei ole naine. Kui ma mõne kihi vähemaks võtan, siis ma olen lits. Kuigi sa ei ole kunagi minu keha näinud, siis sa ikka annad sellele hinnanguid. Ja hindad mind selle tõttu. Miks?"

"Sul on inimeste kohta nende suuruse tõttu eelarvamused. Meie otsustame, mis need on. Meie otsustame, mida need väärt on. Kui ma kannan vähem, kui ma kannan rohkem, kes otsustab, milleks see mind teeb? Mida see tähendab? Kas minu väärtus on tingitud vaid sinu perspektiivist? Või pole sinu arvamus minu vastutus?"