"Ma võtan oma rinnad välja. Need on mitmeid aastad head olnud, aga nüüd ma olen nendest üle saanud," kirjutas Teigen Instagramis.

34-aastase teletähe postitus teenis palju kiitust ja toetust. Peale modellitöö ja kirjanduslike tegemiste on Teigen tuntud ka ausate väljaütlemiste osas perekonna, poliitika ja Hollywoodi kohta.

Chrissy Teigen, kes on abielus laulja John Legendiga, selgitas, miks ta otsustas operatsiooni ette võtta ja lisas, et teeb selleks valmistudes ka COVID-19 testi.

"Ma soovin oma kleidi täielikult kinni tõmmata ja lebada kõhul ilma ebamugavust tundmata," selgitas Teigen oma 30 miljonile jälgijale.

"Ärge minu pärast muretsege. Mulle jäävad rinnad alles, aga need koosnevad vaid rasvast, nagu algupäraselt loodud" lisas ta.

Teigen tunnistas märtsis ajakirjale "Glamour" antud interjuus, et lasi kunstrinnad panna 20-aastaselt, et ujumisrõivastes poseerida.

"Aga siis sa saad lapsed, need lähevad piima täis, vajuvad lössi ja nüüd ma olen omadega metsas," rääkis telenägu.

Chrissy Teigeni otsust kunstrinnad eemaldada kiitsid ka mitmed avaliku elu tegelased, nende seas ka Briti supermodell Naomi Campbell, kes palus tal end hoida.

Teigeni suure jälgijaskonna tõttu on mitmed tema Instagrami-postitused jõudnud ka meediasse. Nii tema ja abikaasa John Legend on olnud väga kriitilised USA presidendi Donald Trumpi vastu. Trump on omakorda kutsunud Teigenit "räpase suuga" naiseks ja Legendit igavaks.