Osaliselt Eestiski filmitud spioonipõnevik "Tenet" lubab paljude sõnul võimsat tulevärki ja intriigi. Nii palju, kui filmist on praegu teada ja trailerid on näidanud, siis on tegu väga erilise filmiga. Lausa nii erilisega, et filmitegijatel õnnestus võtete ajal õhku lasta päris reisilennuk.

"Ma kavatsesin kasutada miniatuure ja makette ning kombinatsiooni eriefektidest ning kõigest muust," rääkis lavastaja Christopher Nolan Total Filmile, aga Victorville'is California osariigis ringi vaadates leiti mitmed päris lennukid.

"Me lõime numbrid kokku ja saime aru, et päris ja õiges suuruses lennuki ostmine on palju tõhusam, ning selle stseeni filmimine kaameraga, kui et kasutada makette ja arvutigraafikat," selgitas Nolan.

Nolan sõnas, et tegu oli spontaanse ostuga, mis koos produktsioonimeeskonnaga tehti. Kui lennuk käes, siis tuli ka mõelda, kuidas seda stseeni üldse filmida.

Filmi üks peaosalisi Robert Pattinson leiab samuti, et päris lennuki kasutamine oli julge otsus. "Sa ei arvaks, et on olemas selline võimalus, et sa oled stseenis, kus lastakse päris 747 õhku. See on nii julge otsus, et see on isegi naeruväärne," rääkis Pattinson.

Kõigi eelduste kohaselt peaks "Tenet" esilinastuma selle suve 16. juulil.