52-aastane Anderson tunnistas hiljutises intervjuus, et on südames tõeline romantik, vahendab Fox News. "Olen romantik, seega olen vanamoodne. Usun armastusse ja ei anna kunagi alla."

Anderson tunnistab, et muretseb üha laieneva sotsiaalmeedia mõju pärast. Nimelt kaovad erinevate tutvuskeskkondade tõttu ära inimeste silmast silma tutvumised ja kohtingud. Ometi näeb ta ka positiivseid pooli seal, kus silmast silma suhtlemine on raskendatud.

"Mulle meeldivad monogaamsed suhted. See on suurepärane, kui keegi leiab just selle ühe ja õige terveks eluks. Ometi ei pruugi see inimene olla just samas toas või rongis, kus silmad kohtuda võiks. Selle asemel, et sotsiaalmeediat vältida võib seda siis hinnata ja teha kõike selle nimel, et oma inimene leida," selgitas ta oma teist seisukohta.

Jaanuaris üllatas Anderson fänne teatega, et abiellus 22 aastat vanema Jon Petersiga. Vaid 12 päeva hiljem lõpetas paar siiski abielu ning lahti läks pikk ja inetu vaidlus, miks ja kumma süü lahutus siiski oli. Väidetavalt oli Peters Andersoniga abiellumiseks katkestanud oma kihluse pikaaegse kallimaga. Peale lahutust leidis ta aga tee endise juurde tagasi ning väitis, et Anderson kasutas teda lihtsalt raha tõttu ära.