Forbesi ajakirjanikud on kokku kogunud paraja koguse andmeid, mille kohaselt väidab väljaanne nüüd, et Jenner on oma vara kogust valetanud, vahendab Mirror. "Ta valetas oma firmade väärtust ja võltsis maksude tagastamise andmeid."

Muidugi on Forbesi avalikustatud arikkel jõudnud ka Jennerini, kes ei suuda uskuda seda, mida ta lugema peab. "Mille peale ma üldse üles tõusin. Ma arvasin, et see on lugupeetud väljaanne. Kõik, mida ma näen on ebatäpsed seisukohad ja alusetud väited. Ma pole kunagi mingit tiitlit palun või proovinud ennast sinna valetada. Punkt," võitleb Jenner Forbesi numbreid täis artiklile jõudsalt vastu.

Jenner ei mõista, kuidas saab Forbes tugineta väidetel, mida ka ise aritklis "tõenäoliseks" nimetavad. "Päriselt ka, mida ma loen."

Kõigest olenemata ei kavatse Jenner sellel pikemalt peatuda ja keskendub sellele, mis tegelikult oluline on. "Ma olen väga õnnistatud, mul on ilus tütar, edukas äri ja mul läheb lihtsalt suurepäraselt. Ma võin nimetada 100 asja, mis on praegu olulisemad kui see Forbesi väide."