Aga ta ei teinud seda niisama ega pahatahtlikkusega. Nimelt, Russell Brandil on oma taskuhääling nimega "Under the Skin". Brand ütleb ise, et tahab saatesse kutsuda külalisi, kellel on midagi öelda ja kellel on mingis valdkonnas ekspertteadmised.

Brand proovib rääkida erineva valdkonna inimestega, alustades poliitteadlastega ja lõpetades astrofüüsikutega. Ta loodab oma saatega anda edasi kasulikku informatsiooni ja teha seda läbi huumoriprisma. Lisaks püüab ta uurida nii saatekülalist ja tema tegevusvaldkonda, et seda paremini mõista.

Conani saates tegi Russell Brand ameeriklasele avatud kutse, soovides Conanit oma taskuhäälingusse külaliseks. Conan võttis kutse hea meelega vastu.

Selle järel palus Conan Russellil end koha peal analüüsida, anda väike ülevaade tema elust ja tegemisest.

"Sa oled elav figuur, kes presenteerib end avatud ja sooja inimesena. Sinus on koomiline üleannetus, mis võib viia edasiste hävinguteni. Ma kujutan ette, et sinu koduses elu, sinu naine jälestab sind. Ja ma arvan, et sa oled vaid ühe kange joogi kaugusel korraldamaks enda ja oma pere jaoks tõelise korralageduse," ütles Russell huumoriga, pannes ka Conani sügavalt naerma.

"Et olla tembutaja, pead sa olema valmis hävitama. Tänu jumalale, et jutusaate amet välja mõeldi, sest mida sa muidu teeksid? Räägiksid sellest monorelsstee Simpsonite episoodist terve elu? Sa langetaksid valitsuse. Sa oleksid ohtlik mees. Sinus on peidus teatud radikaalsus ja ma tahaksin seda uurida," lisas Russell Brand.

Conan sai sügavalt naerda ja lisas, et tõepoolest, Russell Brandil on õigus. Karantiin on näidanud, et tema pereliikmete seas on teatud põlgus, mis on viimasel ajal hästi silma paistnud. Pole siis ime, et nii naine kui lapsed toast lahkuvad, kui Conan siseneb.

Kuigi kogu selles jutus võib ka terake tõtt olla, siis oli tegu naljaga. Komöödia asi ongi võtta päriselulisi detaile ja nendega huumori nimel liialdada. Nii Russell Brand kui Conan O'Brien on sellest oskusest oma karjääri teinud.