Meghan Markle'i lähedased on meediale tunnistanud, et prints Harry kaasa sõnul on loos hertsoginna Catherine'i nõudmistele valmis vaid sõrmenipsust reageerima, vahendab Daily Mail.

"Meghan ütles, et Kensingtoni loss ei tulnud talle kordagi toeks, kui ta isa tüli tõttu meediaga maid jagas. Nüüd sai Kate natuke halba kajastust ja loss tuli vähem kui 24 tunniga välja, et väiteid ümber lükata," kirjeldavad sõbrad.

Nimelt avalikustas eelmisel nädalal väljaanne Tatler artikli "Catherine the Great", kuid kiiresti hakkasid prints William ja Catherine vaidlema, et tegu on valesid ja ebatäpseid väiteid täis looga. Kiiresti hakkasid ka advokaadid nõudma, et artikkel veebist eemaldataks.

Sarnasesse olukorda sattus mõned aastad tagasi ka Meghan Markle, kelle isiklik kiri isale meedias kõigile avalikuks lugemises postitati. Siis ei olnud lossil kordagi plaanis printsi kaasale ametlikult appi rutata.

"See on prints Harryle tõesti löök näkku, sest siis palus ka tema, et meediaga seotud reegleid uuendataks või neist vähemalt pikemalt räägitaks. Kõik oli kui kurtidele kõrvadele, aga siis tuleb Kate, teeb sõrmenipsu ja saab tugeva toetuse," pahandavad lähedased.

Sõbrad selgitavad, et Meghani sõnul on toimunu väga kõnekas. "Ta ütles, et see oli üks põhilisi põhjuseid, miks nad Harryga kuninglikust elust eemale läksid. Selle asemel, et teda toetada, siis tekitati Meghanis pidevalt tunne, et ta küsib liiga palju."