"Värske vahatustöö oma rattale," kirjutas Liis Lass videopostituse juurde, kus ta sensuaalselt musta värvi Harley Davidsoni seljas istub.

Liis on varasemalt mitmel korral jaganud pilte, kus ta erinevates sõiduvahendites istub või nendega sõitmist naudib.

Tal on Instagramis mitmeid pilte, kus ta laevas niisama istub, sõitjana kaasa reisib või seda ise tüürib.

Liis ei ütle ära ka füüsilisest trennist, kui sõudealusel ringi liigub.

Raske töö järel on mõnus lõõgastuda golfirajal, kus saab golfikäruga ühe augu juurest teise juurde sõita.

Kümmekond aastat tagasi aktiivselt Eesti seltskonnaelus osalenud Liis Lass elab luksuslikku elu Sentosa saarel Singapuris ja on kahe lapse ema. Beebi kõrvalt on Liis jätkuvalt tegus kinnisvaraäris ja peagi ilmub tema sulest raamat.

"Mul ei ole kunagi olnud teistsugust suhtumist kui alati elujaatav ja alati positiivne. Kogu see paatoslik põhjamaa nukrus ja maailmavalu, retoorika, mida on täis meie kultuur ja ajalugu… Sorry, aga mulle meeldib teistsugune energia – tulevikku vaatav, avatud, lootust täis ja rõõmus," rääkis Liis eelmisel aastal Kroonikale.

Maailma tabanud koroonaepideemia ajal elas Liis Lass Singapuris.

"Olin Austrias kui see jama Aasias pihta hakkas ja kaalusin oma variante. Euroopa ja USA kontaktid pidasid tookord seda kaugeks hiina privaatprobleemiks. Singapur registreeris aga juba siis oma nakatunuid ja võeti kasutusele ranged reeglid."

Liisi sõnul on Singapur olnud viirusega võitlemisel edukas kuna Singapuril on ulatuslik ravivõimekus ja kogemus tänu aastatetagusele SARSI kogemusele, lisaks ei saa Singapur riigi turvalisusele ja majandusele lubada suuri möödalaskmisi, mistõttu voetakse viiruse leviku tõkestamist väga tõsiselt. Ka Maailma Tervishoiuorganisatsioon toob Singapuri teistele riikidele näiteks.

"Siin ringleb nali et Singapuris teavitab valitsus sind enne sinu koroonaviirusest kui sa sellest ise teadlik oled, sest nii täpne ja karm on nende haiguskollete ja levitajate jälgimine.“

Liisi enda sõnul pole ta elu palju muutunud - ta hoiab tütart vabatahtlikult eelkoolist kodus kuna neil on lihtsalt koos hea. Tütrel on lisaks hiinakeelsele eelkoolile ka laulustuudio ja vehklemistreeninguid - neid laseb Liis tal ise valida kas ja millal minna. Beebi on rinnapiimal, see pakub kaitsvaid antikehasid. Liis püüab aega veeta ka merel - nii saab mõtte mujale.