Kahe lapse ema Liis rääkis märtsis Kroonikale, et tema elu koroonakriisi ajal pole palju muutunud - ta hoidis tütart vabatahtlikult eelkoolist kodus, kuna neil on lihtsalt koos hea. Tütrel on lisaks hiinakeelsele eelkoolile ka laulustuudio ja vehklemistreeninguid - neid lasi Liis tal ise valida, kas ja millal minna. Beebi on rinnapiimal, see pakub kaitsvaid antikehasid. Liis püüdis aega veeta ka merel - nii saab mõtte mujale.

Sotsiaalmeedia paanikat Liis mingi hetk enam jälgida ei tahtnud. Eesti presidendi teateid Liis aga luges ja talle meeldis tema kommunikatsioon.

Ettevõtjana Liisi elustiil ei peatunud ja tööd tuli hoopis juurde.

"Tegelen oma klientide ja partnerite muredega, lepinguid on üles öeldud mitmes riigis, teenuste tarne on aeglane. Kõik me kannatame omamoodi aga kõik ka võidame, sest sellist järelemõtlemisaega on vaja."

Liis soovitas ennekõike paanika lõpetada, sest see vaid pikendab agooniat. Tema sõnul andis koroonakriis aega vaadata endasse ja oma pere ja laste silmadesse ning olla õnnelik, et meile on antud see hetk koos olla ja nii mõnegi eluaspekti üle järgi mõelda, mida siiani nii iseenesestmõistetavana oleme võtnud.

"Samuti on hea võimalus rahvusena ja rahvusvaheliselt näidata, et vastupidiselt ootustele on see hoopis meie säravaim hetk. Hetk, mil saame aru, et kannatame selles olukorras koos ja seeläbi mõistame ning toetame üksteist nii nagu seda veel nähtud pole. Usun, et me tuleme sellest kõik välja tugevamatena. Ja immuunsematena," oli Liisi sõnum oma riigile ja rahvale.