Andrei Zevakini YouTube kanal sai plahvatuslikult populaarseks mais, kui ta hakkas tegema reageerimisvideoid "Rannamaja: Raju reede" ja teistele Eesti telekanalites jooksvatele saadetele. Tema videode töötlemine ja huumorimeel tõi talle juurde meeletult populaarsust.

Video alguses avaldas Andrei Zevakin, et tegeles nooruspõlves võistlustantsuga lausa kaheksa aastat. Seda tehes lisas ta, kui tema sünnipäevavideo peaks kokku saama 10 000 meeldimist, siis ta tantsib batchatat. Sama tantsu, mida tantsib Brigitte Susanne Hunt.

Batchata oma videodes mainimine on Andrei läbiv nali. Seda alates sellest, kui ta kommenteeris Brigittet ja tema tantsutreenerit Indrek Mägi.

Brigittele see video muidu täitsa meeldis, aga teda häirisid Andrei vihjed justkui oleks Indrek gei. Andrei võttis seda kõike naljaga ning on edaspidi batchatat videodes teadlikumalt ja vähem teadlikumalt mainima hakanud.

Andrei jätkas enda videos pilamist, demonstreerides kõikidele oma näitlemisoskust sõpradega tehtud kuulivesti reklaamvideos.

Üks suurimaid pärle tuli aga Artjom Savistiskiga koos tehtud muusikavideost "Tela". Professionaalselt tehtud muusikavideos, kus mõlemad mehed laulavad vene keeles, naeris Andrei oma välimuse üle.

"Miks ma olen seal selline?" küsis ta retooriliselt ja enda üle naerdes.