Vaatamata koroonapandeemiale on "Teneti" esilinastuseks pakutud kuupäeva 17. juuli ning režissöör olnud veendunud, et tahab oma loomingut näidata just suurtel ekraanidel, mitte seda üle viia voogedastusplatvormidele.

Screenrant.com andmetel on Warner Bros aga nüüdseks võimaluse kahtluse alla seadnud ning otsib uut kuupäeva, mil aasta oodatuim film levisse paisata. Kahtlusteks annab alust ka asjaolu, et mõne nädala eest esilinastunud teine treiler ei paku välja ühtki kuupäeva, millal filmi näha saab. Siiani peeti just "Tenetit" filmiks, mis aitab publiku kinosaalidesse tagasi tuua. Samas peljatakse ka kinode avamise järel koroonaviiruse teist lainet, mille tõttu võivad kinod uuesti olla sunnitud oma võimalusi ümber vaatama ja lahtiolekuaegu korrigeerima.

Seetõttu spekuleeritakse ka, et "Teneti" viibimisel on Hollywoodi filmidele n-ö doominoefekt: mitmed kassahitid on sihitud sügisesse-talve ning päris samale ajale suurfilmide esilinastusi kavandada ei ole mõistlik. Seega pole võimatu, et "Tenet" jõuab ekraanile hoopis detsembris, mis on klassikaliselt olnud parim ja edukaim aeg esilinastusteks.