Sawyer sattus paksu pahandusse hunnitud sotsiaalmeediasse postitatud tekstide tõttu, mille rassistlike kalduvustega sisu fännid lohutamatult marru ajas, vahendab Fox News.

"Hartley Sawyer ei naase seitsmendaks hooajaks "The Flashi"," avalikustas Warner Bros produtsent. "Me ei salli halvustavaid märkuseid, mis on suunatud mis tahes rassile, etnilisele päritolule, rahvuslikule päritolule, soole või seksuaalsele eelistusele."

Sotsiaalmeedias hakkasid uuesti tähelepanu tõmbama Sawyeri halvustavad postitused aastast 2012 ja 2014. Nüüdseks 35-aastane näitleja kirjutas toona, et teeks meeleldi rassistlike postitusi. "Ainus asi, mis hoiab mind praegu rassistlike postituste tegemisest on see, et Al Sharpton ei jätaks mind kunagi rahule," seisis esimeses postituses.

"Kui mul oleks naine, siis peksaks ta täna õhtul vaeseomaks," seisab teises taas tähelepanu tõmbama hakanud postituses. "Jään diivanil magama nagu lapsepilastaja/mu vend," kirjutas ta 2012. aastal.

Pärast postituste uuesti ringlema hakkamist on näitleja oma sotsiaalmeedias vabandanud ning selgitas, et neid sõnu peaks väga avameelselt võtma, sest on mõeldud kerge naljana. "Ma võlgnen teile kõigile vabanduse. Aitäh, et panite mu vastutama."

Sawyer liitus "The Flashi" meeskonnaga 2017. aastal ning kehastab telesarjas tegelast The Elongated Man.