Kunagi Hollywoody üheks kõige kuldsemaks paariks peetud Jennifer Aniston ja Brad Pitt teatasid oma lahkuminekust pärast ligi viie aastast abielu 2005. aastal. Paar aastat hiljem, 2007. aastal kohtus Aniston filmi "Tropic Thunder" võtetel näitleja, produtsendi ja lavastaja Justin Paul Theroux`ga. Kuigi paari nähti siin-seal koos, siis ametlikult teatasid nad koosolemisest alles 2012. aastal.

Samal aastal tegi Theroux väidetavalt ka Anistonile abieluettepaneku ning ligi kolm aastat hiljem abiellus paar salajase tseremoonia käigus.

Esimene suurem mõra hakkas aga paari kooselus paistma 2017. aastal, kui nad otsustasid suhtes "pausi teha". Järgmisel aastal tuli juba teade paari lahutusest. Avalikkusele edastatud teates seisis, et lahkumineku otsus tehti 2017. aasta lõpus ja paari ühise arusaamana.

Nüüd väidab Briti leht The Mirror, et üks lahkumineku põhjus võis olla tõik, et Theroux leidis vanad armatuskirjad, mille Pitt oli Anistonile saatnud. Kirjakesed sisaldasid endas väidetavalt fraase nagu "sa paistad täna ilus" ja "ma igatsen sind juba".

Kuigi Aniston oli oma abikaasale kinnitanud, et kirjakesed on vaid mälestuseks ja ei tähenda midagi, siis olevat selle juhtumi mõju allikate väitel olnud paari suhtele "suur".

Samuti varjutas paari suhet toona vaidlus elukoha üle. Theroux oleks soovinud elada New Yorgis, samas Aniston eelistas punuda pesa Los Angelesse.

Pärast paari lahkuminekut on meediast käinud mitu korda läbi väide, et Pitti ja Anistoni suhted olla jälle soojemaks läinud. Samas on korduvalt kinnitatud, et päris armusuhteid nende vahel siiski ei ole.